Vesikourujen puhdistus Heinola – parkkiintuneet rännimestarimme ovat valmiina palvelukseesi!

Jos etsit luotettavaa ja järkevästi hinnoiteltua vesikourujen puhdistuspalvelua Heinolassa, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Katonkorjauspalvelustamme saat käyttöösi kokemuksen parkitsemat rännimestarit mitä kilpailukykyisimpään hintaan!

Emme toki ole ainoa vesikourujen puhdistuspalvelua tarjoava yritys Heinolassa. Me (ja tyytyväiset asiakkaamme) keksimme kuitenkin monta hyvää syytä tilata rännien puhdistus juuri meiltä.

  • Teemme vesikourujen puhdistustyöt pitkällä kokemuksella kaikenlaisissa kohteissa omakotitaloista kerrostaloihin.
  • Poistamme roskat ränneistä ripeästi ja kustannustehokkaasti.
  • Arvioimme samalla katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon täysin veloituksetta.
  • Voimme tehdä tarpeen mukaan muitakin kattotöitä – meiltä löytyvät ammattilaiset kaikkiin katon huolto- ja korjaustöihin!
  • Työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua.

Näillä eväillä olemme onnistuneet pitämään asiakastyytyväisyytemme huipussaan jo monet vuodet. Moni tilaakin vesikourujen puhdistustyöt meiltä kerta toisensa jälkeen.

Vakikohteissa olemme päässeet myös näkemään työmme maukkaat hedelmät. Säännöllinen ja ammattitaitoinen rännien puhdistus ehkäisee muun muassa sadevesijärjestelmän ruostevaurioita ja tukoksia. Räystään ja julkisivun laudoituksetkin pysyvät paremmassa kunnossa.

Laita siis rohkeasti viestiä tai soita, kun haluat tarjota sadevesijärjestelmällesi mitä parasta palvelua maksamatta itseäsi kuitenkaan kipeäksi. Tavoitat meidät luultavasti nytkin!

Palveluverkostomme kattaa myös Heinolan lähialueet Lusista Lahteen, Vierumäeltä Vääksyyn ja aina Mäntyharjulle asti.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Heinolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Heinolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Heinolan alueella!

Rännien puhdistus Heinolassa on syytä tehdä säännöllisesti

Rännien puhdistus on syytä tehdä Heinolassakin säännöllisesti. Mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa eli milloin rännien puhdistus on ajankotaista?

Vuosien varrella olemme todenneet, että rännien puhdistus joka kevät ja syksy on yleensä tepsivä resepti. Siis kaksi kertaa vuodessa – joka vuosi, ilman välivuosia.

Jos roskat poistetaan ränneistä vaikkapa kerran kolmeen vuoteen, ei toimenpiteestä ole juurikaan hyötyä. Kyseessä on ennaltaehkäisevä toimenpide, ja esimerkiksi tukoksia muodostuu takuulla, jos rännien puhdistustahti on laiskempi. Myös ruoste ottaa kourut nopeasti omakseen.

On kuitenkin täysin kohdekohtaista, paljonko roskaa ränneihin kertyy. Joissain kohteissa lehtien, risujen ja neulasten poisto ränneistä voi olla tarpeen useamminkin kuin kahdesti vuodessa. Esimerkiksi rakennuksen läheisyydessä kasvavat puut lisäävät rännien puhdistuksen tarvetta huomattavasti.

Muista siis tilata vesikourujen puhdistus Heinolassa meiltä Katonkorjauspalvelusta ainakin pari kertaa vuodessa. Ole ajoissa, niin ehdit ennen naapuria!

Rännien puhdistus kannattaa tehdä vasta, kun kattokin on puhdistettu. Muuten katolta valuvat roskat tekevät työn pian tyhjäksi. Katonkorjauspalvelustamme löytyvät ammattilaiset niin vesikourujen kuin katonkin puhdistukseen.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei vaadi urotekoja – mutta ripeää toimintaa kylläkin

Siinä missä roskien poisto ränneistä on suositeltavaa tehdä Heinolassa kahdesti vuodessa, tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on paras suorittaa viipymättä tukoksen ilmoittaessa itsestään. Tukokset voivat aiheuttaa kaikenlaista riesaa yllättävän lyhyessä ajassa.

Kun sadevesijärjestelmä menee tukkoon:

  1. Vesi alkaa kertyä kouruihin, jotka vuotavat pian yli äyräiden.
  2. Räystäs, julkisivu ja lopulta sokkelikin saa osakseen ylimääräistä kosteusrasitetta, jolloin puu alkaa homehtua ja lahota ja kiviaines levittyä ja rapautua.
  3. Myös sadevesijärjestelmä alkaa kärsiä tukoksen vuoksi, sillä se ei pääse kuivumaan kunnolla. Teräskourut voivat ruostua puhki asti.

Jäätukos voi aiheuttaa haittaa myös painollaan. Jää on uudellekin sadevesijärjestelmälle äärimmäinen taakka. Vähintään kaato vääntyy väärään kulmaan.

Sadevesijärjestelmän tukoksiin on syytä reagoida pikaisesti etenkin kattomuodon ollessa tasainen. Tasakatolla tukkeutunut sadevesijärjestelmä kerää vedet katolle ja katto voi alkaa vuotaa.

Älä kuitenkaan panikoi, vaan ota yhteyttä katonkorjauspalveluumme heti tukoksen havaittuasi. Lähetämme avuksesi etevimmät eksperttimme, jotta tukos saadaan auki nopeasti ja hellävaraisesti.

Sijaitsipa kohteesi sitten Heinolassa tai Lahdessa, katonkorjauspalvelumme on siis uusi luottofirmasi kaikissa kattotöissä. Pyydä tarjous ajankohtaisista askareista vaikkapa tältä samalta istumalta!