Kattoremontti & Kattotyöt Heinola

Onko sinullakin suunnitelmissa tilata kattoremontti tai joitain muita kattotöitä Heinolassa? Muista varmistaa, että kattofirmalla on asiantuntemusta sinun katostasi, oli se sitten huopakatto, tiilikatto tai peltikatto. Esimerkiksi peltisepäntyöt eivät onnistu keneltä vain, vaan vaativat ammattiosaamista. Jos kyseessä on omakotitalon tai kesämökin kattoremontti, kattohuolto, kattoikkunoiden uusiminen tai jotkin muut kattotyöt, muista tarkastaa, saatko rahoitusta ja kuuluko kattofirma ennakkoperintärekisteriin. Me olemme ennakkoperintärekisteriin kuuluva, laaja-alaisen kokemuksen ja ammattitaidon omaava kattofirma, jonka töistä saa kotitalousvähennystä – ja lisäksi kotisivujemme kautta on mahdollisuus hakea joustavaa rahoitusta katon uusimiselle ja muille kattourakoille. Muista kysyä myös aikataulusta ja hinnasta. Meillä on riittävät työvoimaresurssit, joten saamme tehtyä isommankin rivitalon tai kerrostalon kattotyöt asiakkaan toivomassa ajassa.

Kattotyöt toteutetaan avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että hintaan kuuluu kaikki urakassa tarvittava, eikä asiakkaan tarvitse nähdä lainkaan vaivaa töiden eteen. Erityisesti huopakattotyöt ovat lähellä sydäntämme, vaikkakin meillä on kaikista kattotyypeistä pitkä kokemus. Heinolan lisäksi saat meiltä palvelua kaikenlaisissa kattourakoissa kattovuodon korjaamisesta pieneläinesteiden asentamiseen myös Asikkalassa, Hartolassa, Iitissä, Kouvolassa, Lahdessa, Mäntyharjulla, Pertunmaalla ja Sysmässä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Heinolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Heinolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Heinolan alueella!