Vesikourujen puhdistus Hattula – haluaisitko raikkaammat rännit?

Hattulalainen, haluaisitko raikkaammat rännit? Rännien eli räystäskourujen eli vesikourujen puhdistus voi kirkastaa vanhankin sadevesijärjestelmän ilmettä tuntuvasti!

Moni hattulalainen ajattelee, että sadevesijärjestelmä on niin pieni yksityiskohta julkisivussa, ettei sillä ole juurikaan väliä. Vesikourujen puhdistus saattaa kuitenkin avata silmät ja mielipide voi muuttua ääripäästä toiseen.

On kyllä totta, että esimerkiksi talon seinustalla ja katolla on paljon suurempi vaikutus kiinteistön ulkonäköön. Kokonaisuuden kannalta sadevesijärjestelmällä on silti erittäin merkittävä rooli, jota ei sovi väheksyä.

Sadevesijärjestelmä on ikään kuin julkisivun ”kehys”, eikä se ole likaisena edukseen. Ethän laittaisi upeaa perhepotrettia tai taitelijan maalaamaa tauluakaan likaisiin kehyksiin?

Jos rännien raikastus kiinnostaa, ota yhteyttä kattopalveluumme. Kattopalvelumme kautta saat ammattilaiset puunaamaan sadevesijärjestelmäsi sisältä ja ulkoa!

Teemme sadevesijärjestelmän puhdistustyöt pitkällä kokemuksella, ja käytämme putsaukseen ainoastaan hyväksi havaitsemiamme menetelmiä ja tuotteita. Puhdistamme kourut huolellisesti, mutta samalla hellävaraisesti.

Hellävaraisuus on olennaista, sillä kovakourainen kuuraus saattaisi vahingoittaa kourujen pinnoitetta ja tehdä niiden puhtaanapidosta jatkossa huomattavasti hankalampaa. Kulunut pinnoite imee likaa kuin pesusieni.

Nyt kannattaa ainakin pyytää tarjous, jotta saadaan hommat alulle. Pian sadevesijärjestelmäsi loistaa niin, että saat kateellisia katseita Hauhosta, Rengosta, Hämeenlinnasta, Pälkäneeltä ja Valkeakoskelta asti!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hattulassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hattulassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hattulan alueella!

Hattulalainen, sadevesijärjestelmän sävytys voi helpottaa rännien puhdistusta huomattavasti!

Rännien puhdistus on hyvä pitää mielessä jo uutta sadevesijärjestelmää valitessa. Hattulassa moni tekee rännien puhdistuksesta tietämättään hyvin vaikeaa valitsemalla ”vääränlaisen” sadevesijärjestelmän.

Rännien puhdistuksen kannalta on oikea emämoka valita aivan puhtaanvalkoinen sadevesijärjestelmä. Vaikka vitivalkoinen sadevesijärjestelmä hohtaa uutena melkein naapurikuntiin asti, pian aika ja ympäristörasitteet tekevät tehtävänsä ja sadevesijärjestelmän ilme myrtyy – vaikutelma on kaikkea muuta kuin oli tarkoitus.

Toki täysin valkoisetkin vesikourut saadaan pestyä. Jos pesua ei kuitenkaan suoriteta ihan joka kuukausi, kouruihin muodostuu helposti pinttymiä, jotka eivät lähde pois millään ilveellä.

Valkoisen sijaan kannattaakin harkita muita värivaihtoehtoja, jos haluat rännien pysyvän puhtaan näköisenä kauemmin. Musta, harmaa ja ruskea ovat hyviä vaihtoehtoja, mutta hentokin sävytys auttaa häivyttämään kourujen ulkopinnoille kertyviä tahroja.

Huomaa, että vesikourut tulisi puhdistaa myös sisäpuolelta pari kertaa vuoteen. Roskien poistoa helpottaa, jos vesikourujen kiinnikkeet ovat kourujen ulkopuolella ja kourujen muoto on pyöreälinjainen.

Lisää hyviä vinkkejä sadevesijärjestelmän puhtaanapidon helpottamiseksi saat ottamalla meihin rohkeasti yhteyttä. Kattopalvelumme kautta saat Hattulassa myös uudet sadevesijärjestelmät määrämittaan takuutyönä asennettuna!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus sekä muut sadevesijärjestelmän korjaustyöt – rännien puhdistus ei ole pelkkä ulkonäkökysymys!

Tiesithän jo, että rännien puhdistus ei ole pelkkä ulkonäkökysymys? Jos laiminlyöt rännien puhdistustyöt, esimerkiksi tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus sekä monet muut sadevesijärjestelmän korjaustoimenpiteet (jopa sadevesijärjestelmän uusiminen) on pian otettava puheeksi.

Itse asiassa vesikourujen puhdistus tehdäänkin useimmiten käytännön lähtökohdista – estetiikka tulee vasta kakkossijalla.

Syynä ovat raha-asiat. Vesikourujen puhdistus auttaa ylläpitämään sadevesijärjestelmän kuntoa ja toimintakykyä, ja pitkässä juoksussa vesikourujen puhdistus tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin tukkeutuneiden syöksytorvien avaus ja muut sadevesijärjestelmän korjausyöt.

Vaikka siis viis veisaisit sadevesijärjestelmäsi esteettisestä ilmeestä, muista tilata vesikourujen puhdistus meiltä pari kertaa vuodessa! Kourujen ulkopintoja ei ole välttämätöntä puhdistaa joka kerta, vaan useimmiten pelkkä roskien poisto ränneistä riittää.

Älä pihistele sadevesijärjestelmän puhtaanapidosta edes rahasyistä, sillä kauttamme tilatut kattotyöt voit aina maksaa myös osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella. Lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen.

Pyydä tarjous tarvittavista sadevesijärjestelmän puhtaanapitotöistä esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla. Muista mainita samalla mahdollisista tukoksista, niin voimme avata nekin rännien puhdistuksen yhteydessä!