Kattohuolto Hattula

Katon huolto Hattulassa on asia, mistä kannattaa tehdä säännöllisesti toistuva rutiini. Taloyhtiön, kesämökin tai omakotitalon katto vaatii puolivuosittaista huoltamista. Olipa kyseessä vapaa-ajan asunnon, rivitalon tai kerrostalon katto, se tulee puhdistaa roskista joka kevät ja syksy. Tämä hoidetaan useimmiten tekemällä katon harjaus, tosin huopakatolla on hyvä käyttää hellävaraisempia ilmapuhaltimia. Tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton ja peltikaton puhdistamiseen kuuluu yhdistää rännien puhdistus, jotta ne toimisivat moitteetta läpi vuoden.

Jos roskia ei ole aikoinaan poistettu, voidaan tarvita sammaleentuhokäsittelyä. Sen avulla saadaan sammalet pois myös vanhoilta katoilta, joiden pinnoite ei enää suojaa kattoa sammaleilta. Tarvittaessa voimme uusia katon pinnoitteen. Katon pinnoitus tai huoltomaalaus lisää katon kulutuksenkestävyyttä.

Lumenpudotus ei ole jokavuotinen kattohuolto. Se kannattaa tilata Kattokorjaus-palvelulta silloin, jos lunta on satanut niin paljon, että kattorakenteet ovat vaarassa vaurioitua sen painon alla. Lumenpudotusta ja jäänsulatusta tarvitaan myös silloin, jos ohikulkijat ovat vaarassa. Hattulan ohella teemme kattolumityöt ja muut kattohuollot myös Hämeenlinnassa, Pälkäneellä ja Valkeakoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hattulassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hattulassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hattulan alueella!