Kattoremontti & Kattotyöt Hattula

Kattoremontille ja muille kattotöille Hattulassa löytyy näppärä tekijä, kun otat yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Omakotitalon, rivitalon, kerrostalon ja kesämökin kattotyöt voivat liittyä esimerkiksi katon huoltamiseen. Toisinaan taloyhtiön tai pientalon kattoa on korjattava, ja kun katon elinkaari tulee täyteen, on aika tilata katon uusiminen. Nämä kaikki kattotyöt saat Kattokorjaus-palvelun tasokkailta työntekijöiltä! Pidämme huolen siitä, että kattoremontti, pieneläinesteiden asentaminen, kattomaalaus, kattoikkunoiden uusiminen ja kaikki muut kattourakat onnistuvat sujuvasti ja parhaimmalla mahdollisella lopputuloksella. Urakka toteutetaan täyden palvelun pakettina, eli asiakkaan ei tarvitse osallistua urakan kulkuun millään lailla, ja urakan hinta lasketaan jo hyvissä ajoin ennen sen aloittamista.

Huopakatto on katto, mikä löytyy monen mökin katolta, mutta koska kyseessä on erittäin monikäyttöinen katemateriaali, tavataan sitä myös tuotantolaitosten ja esimerkiksi paritalojen katoilla. Kattokorjaus-palvelulta saat ajantasaista ja kohtuuhintaista palvelua kaikissa huopakattoasioissa aina huopakattoremontista katon varusteluun. Meihin voit luottaa myös peltisepäntöissä sekä peltikattoihin ja tiilikattoihin liittyvissä urakoissa. Yksityisasiakkaalle kattotyömme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, ja rahoituskin löytyy kauttamme helposti.

Hattulan lisäksi palvelemme kaikkia asiakkaita myös Hämeenlinnassa, Pälkäneellä ja Valkeakoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Hattulassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Hattulassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Hattulan alueella!