Vesikourujen puhdistus Hamina – yksilöllinen palvelu takaa laadukkaan puhdistustuloksen

Kun vesikourujen puhdistus on Haminassa sijaitsevassa kohteessasi jälleen ajankohtaista, mitä jos tilaisit työn meiltä? Me Kattokorjauspalvelussa teemme rännien puhdistustyöt pitkällä kokemuksella, kohtuuhinnoin ja kotitalousvähennyskelpoisesti puolestasi!

Vaikka teemmekin työt rutiinilla, palvelemme silti jokaista sadevesijärjestelmää yksilöllisesti. Näin pystymme lupaamaan A-luokan puhdistustuloksen kerta toisensa jälkeen.

Yleensä haminalainen sadevesijärjestelmä on terästä, mutta rännimestarimme puhdistavat myös alumiiniset kourut varmoin ottein. Putsaamme jopa muoviset sadevesijärjestelmät ripeästi ja tehokkaasti.

Samalla pidämme huolen, etteivät kourut kulu puhdistuksen yhteydessä. Puhdistuksen on tarkoitus pidentää sadevesijärjestelmän elinkaarta, eikä kovakourainen ruoppaus tietenkään palvele tarkoitusta – sehän olisi suorastaan amatöörimäinen virhe!

Savotan päätteeksi varmistamme sadevesijärjestelmän olevan muutenkin kunnossa. Jos huomaamme esimerkiksi ruostevaurioita, tuomme ne tietoosi. Tarpeen mukaan voimme tehdä tarjouksen muistakin sadevesijärjestelmän kaipaamista huolto- tai korjaustöistä.

Kokonaisuus kannattaa laittaa kerralla kuntoon, sillä vain täysin terve sadevesijärjestelmä pystyy toimimaan täydellä teholla. Viallinen sadevesijärjestelmä ei ole haitaksi pelkästään itselleen, vaan myös ympärillään oleville rakenteille.

Ota siis yhteyttä, kun kaipaat osaavaa ammattiapua vesikourujen puhdistukseen Haminassa! Palvelemme myös Haminan lähialueiden asukkaita Kotkasta Kouvolaan, Luumäeltä Miehikkälään ja Virolahteen asti.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Haminassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Haminassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Haminan alueella!

Rännien puhdistuspalvelua Haminassa kohteeseen kuin kohteeseen – myös kesämökille!

Haminassa ja Haminan lähialueilla yhdenkään talonomistajan, taloyhtiön tai yrityksen ei tarvitse tehdä rännien puhdistustöitä itse. Me Kattokorjauspalvelussa olemme sitä varten.

Teemme rännien puhdistustyöt puolestasi ammattitaitoisesti ja kilpailukykyiseen hintaan, olipa kohteesi sitten omakotitalo, rivitalo, kerrostalo, maneesi, konesuoja, liiketila tai koulu – tai vaikkapa vain piharakennus, kuten autotalli tai varasto.

Meille edes kaksi- tai useampikerroksiset kohteet eivät aiheuta ylitsepääsemättömiä ongelmia. Rännimestarimme ovat tottuneet työskentelemään korkeissakin kohteissa, ja käytössämme olevan kaluston avulla tavoitamme räystäät näppärästi 20–100 metrissä.

Palvelemme iloisin mielin ja asiantuntevin ottein myös Haminan mökkiläisiä ja muita vapaa-ajan asukkaita. Tarpeen vaatiessa tulemme avuksesi jopa saarikohteeseen tiettömän taipaleen päähän!

Muista, että roskien poisto ränneistä on tärkeää rakennuksen käyttötarkoituksesta riippumatta. Niin pienet kuin suuretkin rakennukset hyötyvät varmavetoisesta sadevesijärjestelmästä.

Rännien puhdistus kannattaakin tilata samalla koko pihapiirin rakennuksille ja rakennelmille. Isommassa kokonaisuudessa esimerkiksi piharakennusten vesikourujen puhdistus tulee myös huomattavasti edullisemmaksi kuin erikseen teetettynä.

Pyydä siis rohkeasti tarjous, äläkä jätä mitään hampaan koloon! Hyödynnä tarvittaessa vaikkapa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta ja maksa urakka pienemmissä erissä, jos siltä tuntuu.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien on paras tehdä heti paikalla

Ei olisi kerta ensimmäinen, jos haminalainen sadevesijärjestelmä menee tukkoon ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen. Kaikeksi onneksi hätä ei ole tämän näköinen – me Kattokorjauspalvelussa avaamme myös sadevesijärjestelmän tukokset puolestasi Haminassa ja lähialueilla kuin vettä vain!

Kannattaakin laittaa meille viestiä tai soittaa mitä pikimmiten, jos tukoksesta on pienintäkään epäilystä. Mikäli tukos saa muhia syöksyputkessa kuukausikaupalla, saattaa siitä poikia vaikkapa homeisia ja lahoja lautoja, rapisevaa rappausta tai jopa katon kosteusvaurio.

Vaikka tilanne on melko akuutti, älä kuitenkaan käy itse tukoksen kimppuun. Siitä on pahimmillaan vain haittaa, eikä todennäköisesti ainakaan hyötyä.

Meillä Kattokorjauspalvelussa sen sijaan on käytettävissämme ammattitason kalustoa ja varusteita, joiden avulla saamme avattua tukokset nopeasti sadevesijärjestelmää vaurioittamatta. Hallitsemme myös työturvallisuusasiat.

Kun kaipaat apua vesikourujen puhdistukseen, tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen tai muihin kattotöihin Haminassa, saat meidät kiinni kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta näpäyttämällä. Kattokorjauspalvelun asiantuntijat ovat käytettävissäsi ympäri vuoden!