Kattohuolto Hamina

Katon huolto Haminassa ei ole hukkaan heitettyä aikaa tai turhaa rahanmenoa! Säännöllisesti puhdistettu ja tarpeen mukaan maalattu/pinnoitettu katto kestää pitkään, eikä se vaurioidu hevillä. Ota meihin yhteyttä niin taloyhtiöiden kuin omakotitalojen ja kesämökkienkin kattohuoltojen tiimoilta. Maalaamme, pinnoitamme ja suojakäsittelemme niin rivitalojen kuin korkeiden kerrostalojenkin katot. Esimerkiksi huopakatto kestää noin 40 vuotta säännöllisesti ja asiantuntevasti huollettuna.

Niin tiilikatto, peltikatto, huopakatto kuin palahuopakattokin tulee säännöllisesti puhdistaa, sillä lika kuluttaa kattoa ja altistaa sen erilaisille vaurioille. Likaisella katolla on enemmän ruostetta kuin puhtaalla, ja sammaleitakin kasvaa enemmän. Sammal tarkoittaa tarvetta sammaleentuhokäsittelylle, onhan sammal turha rasitus katolle. Myös liian painavat lumimassat ja kattojää rasittavat kattoa tarpeettomasti, joten tilaa meiltä lumenpudotus ja jään poisto Haminassa.

Rännien ja kattokaivojen puhdistusta tarvitaan yhtä usein kuin katon puhdistusta, eli puolen vuoden välein. Jos sadevesijärjestelmään jää roskia, heikkenee sen veto. Tasakatolla tämä tarkoittaa saumavuotoriskiä. Satulakatolla tukkoon menneet rännit voivat johtaa rännien vaurioitumiseen ja talon seinä- sekä alapohjarakenteiden kastumiseen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Haminassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Haminassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Haminan alueella!