Kattoremontti & Kattotyöt Hamina

Kattopalvelulta vaaditaan asiantuntemusta, hyviä projektinhallintataitoja sekä ripeää toimintaa – ja varsinkin silloin, kun kyseessä on kattoremontti tai muu isompi kattotyö Haminassa. Asuitpa Haminassa tai sen naapurikunnissa Kotkassa, Luumäellä, Miehikkälässä tai Virolahdella, muista Kattokorjaus-palvelu. Meidän kauttamme saat tasokasta, mutta kohtuuhintaista palvelua. Tilaa meiltä kattoremontti tai jokin muu kattotyö, ja anna meidän todistaa väitteemme tosiksi. Katon uusiminen ja muut kattourakat tehdään avaimet käteen -periaatteella, ja kaikki hoidetaan ensiluokkaisen mallikkaasti. Resursseja löytyy myös taloyhtiön, esimerkiksi kerrostalon tai rivitalon, kattotöiden nopeaan toteuttamiseen. Omakotitalon ja kesämökin omistaja voi vähentää työmme verotuksessa. Jos budjetti ei yllättävään remonttiin taivu, voi kotisivujemme kautta hakea joustavaa remonttirahoitusta.

Huopakatot ja palahuopakatot ovat meille tuttuja kattoja, joten luota meihin niiden varustelussa, huollossa, korjaamisessa ja uusimisessa. Kattokorjaus-palvelulta saat myös tasokkaat peltisepäntyöt ja kaiken tarvittavan tiilikatoille ja peltikatoille. Kaikki katot on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta mahdolliset vauriot saataisiin pian kuntoon, ja jotta uusien vaurioiden synty voitaisiin estää esimerkiksi uusimalla kattoikkunat. Tarvittaessa suosittelemme lintuesteiden asentamista tai vaikka katon suojakäsittelyä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Haminassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Haminassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Haminan alueella!