Kattohuolto Etelä-Suomi

Katon huolto Etelä-Suomessa pitää katon siistinä, hyväkuntoisena, pitkäikäisenä, helppohoitoisena, vesitiiviinä… tähän voisi listata vaikka kuinka paljon positiivisia adjektiiveja, mutta tyydyttäköön toteamaan, että kannattaa huoltaa omakotitalon, kerrostalon, rivitalon ja kesämökin kattoa. Katon puhdistus on kaiken lähtökohta, olipa kyse taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katosta. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus estää likaa tarttumasta kiinni kattoon. Samalla estetään roskia sitomasta kattoon kosteutta. Jos katto ei pääse välillä kuivumaan, haurastuu se normaalia nopeammin. Katon puhdistukseksi riittää usein katon harjaus, mutta saat meiltä myös kattopesut ja sammaleentuhokäsittelyt. Puolivuosittaisen katon puhdistuksen yhteydessä tulee toteuttaa myös rännien tai kattokaivojen puhdistus – näin estetään rakenteiden kastuminen sateella tai kattolumen sulaessa.

Muita kattohuoltojamme Etelä-Suomessa ovat katon maalaukset, suojakäsittelyt ja lumen pudotukset. Pudotamme lumet hallitusti ja turvallisesti, ja jos katolla tai sadevesijärjestelmässä on jäätä, sulatamme sen kuumalla vesihöyryllä. Olipa kyse mistä tahansa kattohuollosta, luota Kattokorjaus-palveluun – meillä on kokemusta ja ammattitaitoa vaikka muille jakaa, ja asianmukainen kalusto saa työt sujumaan näppärästi korkeidenkin rakennusten katoilla.

Katon huoltotyöt kattavat koko Etelä-Suomen aina Helsingistä Hämeenlinnaan, Kotkaan, Lahteen, Lappeenrantaan, Mäntsälään, Ruokolahteen ja Ypäjään.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Etelä-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Etelä-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Etelä-Suomen alueella!