Huopakattoremontti Etelä-Suomi

Huopakattoremontti Etelä-Suomi, ammattilaisemme saneeraavat huopakattosi huipputaitavalla otteella. Kun sinulla on tehtävänä huopakattoremontti Etelä-Suomessa, pyydä tarjous meiltä ja pidä lisäksi mielessäsi myös rahoitusmahdollisuus sekä kotitalousvähennys. Meillä voit teettää laadukkaat, ammattitaidolla toteutetut huopakattoremontit Etelä-Suomessa omakotitaloihin ja kesämökkeihin mutta myös saunarakennuksiin, autotalleihin ja -katoksiin sekä muihin piharakennuksiin, kuten varastoihin. Remontoimme katot riippumatta siitä, onko kattomalli tasakatto, harjakatto vai jokin muu. Remontoimme huopakatot myös saarikohteissa.

Palvelualueemme on Etelä-Suomi ja siellä kaikki kunnat, eli Artjärvi, Asikkala, Askola, Espoo, Forssa, Hamina, Hanko, Hartola, Hattula, Hausjärvi, Heinola, Helsinki, Hollola, Humppila, Hyvinkää, Hämeenkoski, Hämeenlinna, Iitti, Imatra, Inkoo, Janakkala, Jokioinen, Järvenpää, Karjalohja, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Kotka, Kouvola, Kärkölä, Lahti, Lapinjärvi, Lappeenranta, Lemi, Liljendal, Lohja, Loppi, Loviisa, Luumäki, Miehikkälä, Myrskylä, Mäntsälä, Nastola, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Orimattila, Padasjoki, Parikkala, Pernaja, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Pyhtää, Raasepori, Rautjärvi, Riihimäki, Ruokolahti, Ruotsinpyhtää, Savitaipale, Anjalankoski, Elimäki, Hauho, Jaala, Joutseno, Kalvola, Karjaa, Kuusankoski, Lammi, Pohja, Renko, Saari, Sammatti, Tammisaari, Tuulos, Uukuniemi ja Valkeala sekä Vehkalahti.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Etelä-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Etelä-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Etelä-Suomen alueella!

Palahuopakattoremontti Etelä-Suomi – toiveidesi mukainen laattakatto osaavilta asentajiltamme

Palahuopakattoremontti Etelä-Suomi, kun alkaa olla aika päästä uuden katon suojiin, teetä palahuopakaton uusiminen meillä. Varsinkin loppuun kulunut kate on uusittava, jotta rakennus on mahdollista säilyttää käyttökelpoisena jatkossakin.

Huopakattoremonttiin, kuten palahuopakattoremonttiin Etelä-Suomessa kuuluu vähintäänkin vesikatteen uusiminen. Keveimmilläänhän kattoremontti ei juuri muuta vaadikaan, mutta katteen uusimistarpeet ovat riittävä syy toteuttaa kattoremontti. Tietyssä mielessä pieni ennakointi on hyväksi. Kattoremontin ja varsinkin vesikatteen uusimisen voi teettää, kun katon käyttöikä on päättymässä ja vanha kate on kulunut. Tietysti toteutamme huopakattoremontit Etelä-Suomessa myös silloin, kun katto on laajemmin vaurioitunut ja vaatii saneerausta mm. kattovuotojen, kosteus- ja lahovaurioiden vuoksi. Tällöin kattoremontti on toki laajempi mutta me laitamme katon asiat kuntoon kerralla, asennamme uuden toimivan ja siistin vesikatteen tarkasti parhaita asennusmenetelmiä noudattaen. Palahuopakattoremontissa kate toteutetaan laattakatteesta, jonka asennus on periaatteessa käsityötä pala kerrallaan. Työ alkaa lappeen räystäsreunasta ja etenee harjalle, jokainen katepala kiinnitetään katenauloin kattoon ja limitetään edellisten palojen kiinnityskohtien yli. Näin katteen pintakerroksesta tulee vesitiivis ja siistin näköinen.

Huopakaton uusiminen Etelä-Suomi – kullekin katolle vain parasta sen omista lähtökohdista käsin

Huopakaton uusiminen Etelä-Suomi, anna kattoremonttipalvelumme uusia kattosi. Saat järkevässä aikataulussa laadukkaasti toteutetun kattoremontin, joka vastaa kattosi tarpeita. Kattosi tilanteen lisäksi huomioimme tietysti myös toiveesi, jos haluat teettää meillä kattoremontin yhteydessä jotain katon muutostöitä tai asennuttaa vaikkapa kattovalokupuja tai vastaavaa.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Etelä-Suomessa etenee katosta riippumatta tiettyä peruskaavaa noudattaen. Tarjouspyynnöstä kattokohtaiseen tarjoukseen, valisteluista työmaansuojaukseen ja katolla työt alkavat aina vanhan katon purkutöillä. Irrotamme kattotuotteet ja puramme vanhan vesikatteen katolta. Tämän jälkeen vuorossa ovat alusrakennetyöt, jos niitä on tehtävänä, kaikki katothan eivät vaadi alusrakenteisiin eli vesikatteen alta löytyviin katon osiin puuttumista. silloin kun alusrakennetöitä tarvitsee tehdä, puramme mm. vettyneet, kosteus- ja mikrobivaurioiset katon puurakenteet ja asennamme tilalle uudet.

Huopakaton uusiminen voi vaatia myös katon eristeiden huomioimista, niihin päästään käsiksi kätevimmin juuri tällä tavalla kattoa purkaen ja uutta asentaen. Mikäli toiveissasi on koko katon energiatehokkuuden vuoksi tehtävä eristeremontti, saat sellaisen meiltä samalla kun teetät huopakattoremonttia Etelä-Suomessa. Muutoin eristeitä uusitaan esimerkiksi kattovuotojen kohdista.

Palahuopakaton uusiminen Etelä-Suomi, laattakattojen asiantuntevat saneeraukset kattoremonttipalvelultamme

Palahuopakaton uusiminen Etelä-Suomi, toteutamme palahuopakattojen saneerauksia vuosikausien työkokemuksella. Palahuopakatehan voi löytyä monilta eri kattomalleilta. Varsin suosittua se on harjakattojen erilaisilla variaatioilla, mutta palahuopakatteethan sopivat erinomaisesti kaikille yli 1:5 eli 11 astetta jyrkille kattomalleille. Lähinnä tasakatot ja kaikkein loivimmat harjakatot ym. eivät sovi yhteen palahuopakatteiden kanssa. Me käytännössä remontoimmekin ihan kaikkia mahdollisia palahuopakattoja katon mallista riippumatta.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Etelä-Suomessa käynnistyy siitä, kun pyydät meiltä tarjouksen. Loput voit jättää meille, sillä palvelumme kattaa kaikki kattoremontin työvaiheet suunnittelusta toteutukseen purku- ja asennustöineen. Kun katto on valmis niin siivoamme työmaan ja kierrätämme remonttijätteet. Tämän lisäksi meiltä tulevat työvälineet, joita palahuopakaton uusiminen tai mikä tahansa muu huopakattoremontti Etelä-Suomessa vaatii. Kattoremontissa voivat olla tarpeen rakennustelineet tai henkilönostin mutta ainakin perustyökaluja ja huopanaulaimia tarvitaan aina, jotta kattotyöt sujuvat. Ammattitaitoinen kattoremonttitiimi on meillä kolmas jokaiseen remonttiin löytyvä asia, hoidammekin kattosaneerausten käytännönasiat aika kattavasti osana palveluamme, kattoremontin teettäminen meillä on huoletonta ja helppoa sinun kannaltasi katsottuna.

Huopakaton asennus Etelä-Suomi – kattohuopien ja muiden katon osien asennuksella kohti valmista kattoa

Huopakaton asennus Etelä-Suomi, kun kaikki vanhasta katosta purkuun mennyt materiaali on poissa, jatkuu kattoremontti uusien materiaalien asennuksilla. Kattohuopien asennus on iso kattoremontin asennusvaiheeseen kuuluva työ mutta asennettavaa voi olla muutenkin, sillä laitamme jokaisen katon kuntoon, sillä perusteella mitä vikoja kyseisessä katossa on korjattavana. Kuluneet materiaalit ovat itsessään jo varsinkin ikääntyneellä katolle järkevä syy kattoremonttiin.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Etelä-Suomessa alkaa siitä, mihin purkutyö päättyy. Katon eristevillat mutta myös kosteuden tai muiden vaurioiden vuoksi puretut kattorakenteet, varsinkin alusponttilaudoitus tai -levytys asennetaan uusista, laadukkaista materiaaleista ennen kuin siirrymme vesikatteen pariin. Huopakaton asennus sisältää aina uusien kattohuopien asennuksen, tyypillisimmin niin että vanhat puretaan kokonaan pois ja uudet asennetaan tilalle. Katteeseen kuuluu pohjahuopa ja pintahuopa, pohjakerroksia asennamme kaksin verroin kaikkein loivimmille kattomalleille, pintahuopa riippuu katosta mutta me toteutamme sekä rulla- että palahuopakatteita. alus- ja pintahuovan ohessa asennukseen kuuluvat ylösnostot, läpiviennit ja jokainen huopakattoremontti Etelä-Suomessa loppuu kattotuotteiden, kuten kattotikkaiden ja katon sekä piipun pellitysten asennusten valmistuttua.

Kunnollinen huopakattosaneeraus on kannattava toimenpide heikkenemässä olevalle katolle

Huopakaton saneerauksen voi aivan yhtä hyvin tilata, kun katolla on kylliksi ikää ja sen uusiminen on joka tapauksessa pian käsillä, vaikka katto ei vuotaisikaan seulana tai olisi muuttunut sammalpelloksi. Jos näin on ehtinyt jo käydä niin ainakin silloin kattosaneeraukseen kannattaa tarttua. Meillä teettäen saat parasta laatua katollesi niin materiaalien kuin huolella tehdyn työnkin merkeissä. Voit teettää meillä huopakattoremontit Etelä-Suomessa niin pala- kuin rullahuopakatoillekin, remontoimme tasakatot, harjakatot, pulpettikatot, mansardikatot sekä muutkin kattomallit. Jokin huopakatteistahan sopii ihan mille tahansa kattomallille ja -jyrkkyydelle, joten palvelemme kattavasti niiden parissa.

Huopakattoremontti Etelä-Suomessa onnistuu aina meillä teettäen omakotitaloihin, mökkeihin ja kesämökkeihin eli kaiken kaikkiaan työskentelemme kattavasti kotitalouksien asuinrakennusten huopakattojen parissa. Remontoimme kyllä asuinrakennusten lisäksi myös piharakennusien katot: autotalli ja aitokatos, saunarakennus, varasto ja muut pihojen hyötyrakennukset niin kotien kuin mökkien ja huviloidenkin pihapiireissä saa meiltä uuden huopakaton takuutyönä toteutettuina. Kun siis tarvitset laadukkaasti ja ammattitaidolla toteutettua huopakattoremonttia Etelä-Suomen alueella niin pyydä meiltä tarjous. Remontoimme kattosi mielellämme!