Kattoremontti & Kattotyöt Etelä-Suomi

Tuntuuko hankalalta löytää tasokasta, luotettavaa ja kohtuuhintaista kattofirmaa tekemään kattoremonttia tai muita kattotöitä Etelä-Suomessa? Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin huomaat löytäneesi uuden luottokumppanin kaikkiin taloyhtiön, omakotitalon ja kesämökin kattotöihin! Meiltä sujuu näppärästi niin rivitalon katon uusiminen, kerrostalon kattovuodon korjaus kuin kaikki kotitalouksienkin tarvitsemat kattotyöt peltisepäntöistä pieneläinesteiden asentamiseen. Yksityisasiakas saa hinnoistamme vielä kotitalousvähennystäkin, ja kaikki asiakkaat ovat oikeutettuja hakemaan kauttamme tarjottua rahoitusta. Kaikki tiilikatto-, palahuopakatto-, huopakatto- ja peltikattotyöt tehdään avaimet käteen -pakettina, joten asiakkaan kannalta kattoremontti tai muu urakka on erittäin helppo. Riittää, että otat yhteyttä: me hoidamme loput!

Kattoremontteja ei kukaan halua olla alvariinsa tilaamassa. Katon elinkaarta jatketaan suorittamillamme kattohuolloilla, kuten sammaleenpoistoilla, sekä tarpeen mukaan toteuttamillamme kattokorjauksilla. Katonkorjaus voi tarkoittaa vaikkapa huonokuntoisten kattoikkunoiden uusimista, kattoreikien paikkaamista tai myrskyvahinkojen kunnostamista. Teemme kaikenlaiset kattotyöt koko Etelä-Suomen alueella, eli Etelä-Karjalan, Päijät-Hämeen, Kanta-Hämeen, Uusimaan, Itä-Uusimaan ja Kymenlaakson maakunnissa. Toiminta-alueeseemme kuuluvat siis esimerkiksi Helsinki, Hämeenlinna, Kotka, Lahti, Lappeenranta, Mäntsälä, Ruokolahti ja Ypäjä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Etelä-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Etelä-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Etelä-Suomen alueella!