Kattoremontti & Kattotyöt Etelä-Savo

Voit luottaa Kattokorjaus-palvelun ammattitaitoon ja -osaamiseen: joka ikinen kattoremontti ja kattotyö Etelä-Savossa onnistuu virheettömästi. Kattotyöt etenevät asiantuntevasti, ja yhdessä sovitun budjetin sekä aikataulun mukaisesti. Jopa taloyhtiön katon uusiminen etenee ilman verenpaineen nousua ja unettomia öitä, sillä meillä on tiukasti käsissämme kaikki kattoremontin langat. Asennamme erinomaisesti niin huopakaton, tiilikaton kuin peltikatokin – myös konesaumakaton. Saat kauttamme kaikki peltisepän työt, myös konesaumakaton asentamisen ja kaikkien suojapellitysten ja peltilistojen toteuttamisen.

Omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon katto kestää pitkään, kun sitä huolletaan säännöllisesti, ja kun se tarkastetaan usein mahdollisten korjaustarpeiden varalta. Kattomaalaus, katon puhdistus ja huonokuntoisten kattoikkunoiden uusiminen ovat esimerkkejä laajasta palveluvalikoimastamme. Voimme toteuttaa lintuesteiden asentamisen tai vaikka kattovuodon korjaamisen – ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kaikki kattotyöt voi rahoittaa kauttamme saatavalla rahoituksella, ja kotitaloudet voivat hakea niistä kotitalousvähennystä.

Toimimme kaikkialla Etelä-Savossa, kuten Enonkoskella, Heinävedellä, Joroisissa, Juvalla, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Pieksämäellä, Rantasalmella sekä Savonlinnassa. Kun kaipaat avaimet käteen -periaatteella tehtyjä, kohtuuhintaisia ja tasokkaita kattotöitä, muista meidät!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Etelä-Savossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Etelä-Savossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Etelä-Savon alueella!