Kattohuolto Etelä-Savo

Katon huolto Etelä-Savossa saa taloyhtiön huopakaton, kesämökin peltikaton tai vaikka omakotitalon tiilikaton pysymään pitkään hyvässä kunnossa. Katon puhdistusten ja muiden kattohuoltojen teettäminen kannattaa, sillä niiden ansiosta kerrostalon huopakatto voi kestää 40 vuotta, ja rivitalon peltikatollekin voi kertyä ikää 50 vuoden edestä. Jos kattoja ei huollettaisi, voisi sammal saada huopakaton vaihtokuntoon puolta nopeammin, ja ruoste voisi pilata peltikaton jo parikymmentä vuotta etuajassa. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton säännöllinen puhdistus estää moiset murheet. Kun vielä tiilikattoa ja huopakattoa huolletaan satunnaisten sammaleentuhokäsittelyjen avulla ja peltikatto maalataan tarpeen mukaan, on katon huolto oikein hyvällä mallilla.

Katon ja rännien puhdistus tulisi tehdä kahdesti vuodessa. Näin saavutetaan parhaat tulokset katon ja sadevesijärjestelmän eliniän pidentämisessä sekä kosteusvaurioiden ehkäisemisessä. Samalla tehty kattotarkastus kertoo ammattilaisillemme, onko katon elinvoimaa syytä lisätä muilla kattohuolloilla, kuten katon pinnoituksen avulla, tai pitäisikö kattoa jotenkin korjata. Muistathan, että saat meiltä myös jään poiston katolta sekä turvallisesti toteutetut lumenpudotukset.

Huoltopalvelut yltävät kaikkialle Etelä-Savoon. Saat laatuhuoltoa niin Enonkoskella, Heinävedellä, Joroisissa, Juvalla, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Pieksämäellä, Rantasalmella sekä Savonlinnassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Etelä-Savossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Etelä-Savossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Etelä-Savon alueella!