Huopakattoremontti Etelä-Savo

Huopakattoremontti Etelä-Savo, kun kattosi kaipaa uusimista, käänny asiantuntevan kattoremonttipalvelumme puoleen. Me remontoimme kaikenlaisia kotitalouksien huopakattoja seudulla, kun siis tarvitset Etelä-Savossa huopakattoremonttia vaikkapa kesämökkiin tai millaiseen tahansa muuhunkin mökkiin tai omakotitaloon niin me remontoimme katot näistä kuntoon. Remontoimme huopakattoja myös saunarakennuksista ja piharakennuksista, kuten varastoista, autotalleista sekä autokatoksista. Käytännössä voit siis pyytää meiltä tarjousta minkä tahansa pihapiirisi rakennusten huopakattoremonteista.

Etelä-Savo, eli Enonkoski, Hirvensalmi, Juva, Kangasniemi, Mikkeli, Mäntyharju, Pertunmaa, Pieksämäki, Puumala, Rantasalmi, Savonlinna, Sulkava mutta myös Anttola, Haukivuori, Jäppilä, Kerimäki, Pieksänmaa, Punkaharju, Ristiina, Savonranta, Sääminki ja Virtasalmi ovat palvelualuettamme. Mikäli satut tarvitsemaan täällä huopakattoremonttia saarikohteissa, niin me palvelemme ihan kaikenlaisissa sijainneissa asutuskeskuksissa ja maaseudulla. Kun tarvitse huopakattoremonttia Etelä-Savossa niin meiltä voit tilata pala- ja rullahuopakattojen remontit, palvelemme kaikkien kattomallien parissa, eli jos tasakattosi, mansardikattosi tai vaikkapa aumakattosi kaipaa uusimista niin pyydä tarjouksemme! Sama pätee tietysti kaikkiin muihinkin kattomalleihin. Tarjouksemme lisäksi myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys on hyvä pitää mielessä kattoremontin taloutta suunnitellessa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Etelä-Savossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Etelä-Savossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Etelä-Savon alueella!

Palahuopakattoremontti Etelä-Savo – kattoremontti kannattaa, kun korjaaminen ei enää auta pitkälle

Palahuopakattoremontti Etelä-Savo, taitavat kattoasentajamme toteuttavat rakennukseesi upean uuden laattakaton. Samalla he korjaavat katon viat ja heikkoudet, jotta saat pitkäikäisen ja toimivan katon käyttöösi. Jokainen katto käy läpi ensin teknisen asiantuntijamme toteuttaman kartoituksen, samalla selvitämme myös toiveitasi katon suhteen, jotta saat varmuudella toiveitasi vastaavan katon, me huolehdimme siitä, että katto myös remontoidaan sen kunnon perusteella. Tässä palahuopakatto ei suuremmin eroa muista huopakatoista, vesikate alus- ja pintahuopineen uusitaan kaikilta katoilta niitä remontoidessa.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Etelä-Savossa siis tuo mukanaan uuden vesikatteen. Puramme vanhan katteen kiinnittimineen ja toteutamme tarvittavat alusrakennetyöt sekä asennamme uuden pohjahuovan rullatavarasta. Palahuopakattoon tulee yksi pohjakerros, jonka päälle asennamme pintahuopakerroksen palahuovasta. Rullahuopakatossa pintakerroskin toteutetaan yhtenäisestä rullalla toimitettavasta bitumikermikatteesta, lisäksi näillä katetyypeillä on erilaisia vaatimuksia kattokulman suhteen. Palahuopakate vaatii ainakin 1:5 kattokulmaa toimiakseen kunnolla. Tämän huomioimme aina kun toteutamme palahuopakattoremontteja, myös katteen asennussuunta ja kiinnitys saavat meiltä erityishuomiota kuten muissakin huopakattoremonteissa Etelä-Savossa. Katteen kuuluu pysyä kiinni katossa loppuun saakka riippumatta siitä, mikä pintahuopa on kyseessä.

Huopakaton uusiminen Etelä-Savo – laatua kattoremontteihin osaavalta kattoremonttipalvelultamme

Huopakaton uusiminen Etelä-Savo, katto vaatii uusimista, kun sen käyttöikä loppuu, katto pettää tai se on vain niin kulunut, ettei kannata jäädä odottelemaan sen suurempia tuhoja. Katto kannattaakin uusia siinä vaiheessa, kun sitä ei ole enää mielekästä kulu- ja hyötysuhteen vuoksi korjata tai yrittää huoltaa. Eli silloin kun korjaaminen ja huollot eivät enää ratkaise katon tilannetta mielekkäällä tavalla tai remontti on jopa edullisempi vaihtoehto. Huopakaton uusiminen takaa toimivan katon pitkäksi aikaa ja sen on keino pureutua kokonaisvaltaisesti ja kerralla kaikkiin katon vikoihin ja vaurioihin.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Etelä-Savossa käynnistyy vanhan katon purkutöillä. Vesikate sekä kattotuotteet ensin ja sen jälkeen mahdollisesti tarvittavat alusrakennetyöt eli mm. huonokuntoisten tai kosteusvaurioisten, jopa lahonneiden aluslaudoitusten mutta myös muiden puurakenteiden uusiminen katon kuntoa vastaavissa määrin kuuluu asiaan. Eristeet tutkitaan myös, eritoten silloin, kun katossa on jotain kosteusvaurioita. Eristeitä uusimme myös silloin, kun niissä on pieneläintuhoja. Kun purkutyöt on tehty, jatkuu huopakattoremontti Etelä-Savossa uuden katon asennuksella sekä kattoremontin viimeistelyllä.

Palahuopakaton uusiminen Etelä-Savo, asiantuntevat remontit palahuopakatoille kattoremonttipalvelultamme

Palahuopakaton uusiminen Etelä-Savo, jokaisessa kattoremontissa kaksi asiaa antavat hyvät lähtökohdat toimivalle uudelle katolle. Hyvin tehty työ, eli oikeaoppisilla menetelmillä ja välineillä toteutettu, katon korjaustarpeita vastaava remontti, jonka lisäksi laadukkaat ja kyseiselle katolle sopivat materiaalit ovat toimiva yhdistelmä. Meillä nämä huomioidaan jokaisessa huopakattoremontissa, joita Etelä-Savossa tai muualla toteutamme.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Etelä-Savossa sisältää vesikatteen uusimisen ja nykyajan huopakatteet ovat mukavan pitkäikäisiä. Ne sietävät yhä paremmin mm. UV-säteilyä ja kestävät käytössä jo useita vuosikymmeniä pienellä vaivannäöllä niiden puhtaanapidon merkeissä. Palahuopakattoon tulee pohjahuopa, katteelle sopivat kiinnitysnaulat sekä asianmukaiset läpivientien tiivistyssarjat jne. Katsomme että kaikki kattomateriaalit muodostavat yhdessä toimivan kattokokonaisuuden. Palahuopakaton uusiminen on useampivaiheinen työ, jossa myös hyvä suunnittelu näyttelee tärkeää roolia, meillä tekninen asiantuntija hoitaa remontin suunnittelun sekä tarjouslaskelman, katon kuntokartoituksen perusteella. Kattoremontti on kuitenkin aina eräänlainen investointi. Kun siihen ryhdytään, laadulla on merkitystä. Investoinnista tulee kannattava, kun se antaa hyötyä pitkäksi aikaa eikä katon ylläpitoon juuri kulu varoja kun se on uusittu.

Huopakaton asennus Etelä-Savo – kaikki kattotikkaista uuteen vesikatteeseen!

Huopakaton asennus Etelä-Savo, uuden katon muodostaminen on iso osa kattoremonttia. Usein puhutaankin katon uusimisesta, koska kattoon asennetaan täysin uusi vesikate ja joskus muutakin, kun sitä remontoidaan. Asennustyön määrä on hyvinkin riippuvainen siitä, missä kunnossa kattosi on, kun sen remontti tulee tehtäväksi mutta hiukan myös siitä, mitä itse haluat katollesi. Jos toiveissasi ovat muutostyöt tai vaikkapa kattoikkunan asennuttaminen niin tällaiset asiat onnistuvat ammattitaitoiselta kattoremonttiryhmältämme. Suurimman osan huopakaton asennuksesta hoitavat pätevät kattoasentajamme, he huolehtivat mm. uuden vesikatteen, ylösnostojen sekä läpivientien toteutuksesta. Huopakattoremontti Etelä-Savossa voi kuitenkin toisinaan kaivata kirvesmiestä, jos katon puurakenteisiin täytyy remontissa puuttua. Tarvittaessa asennamme kattoon joko koko katolle tai osittain uudet alusrakenteet eli aluslaudoituksen tai -levytyksen, joskus muitakin kattorakenteita.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Etelä-Savossa jatkuu vielä kattohuopien ym. jälkeen katon viimeistelyllä pellityksin ja kattotuottein. Huopakatot usein hyötyvät mm. reunapellityksistä ja silloin kun rakennuksessa on savupiippu, myös piipunpellitys ja piipunhattu ovat mainioita suojauksia. Kattotuotteisiin tässä asennusvaiheessa puolestaan lukeutuvat kattotikkaat, lumiesteet, räystäskourut ja vastaavat.

Huopakattoremontti eli huopakattosaneeraus uusii vanhan katon uutta vastaavaan kuntoon

Kun uusi huopakatto tulee tarpeeseen ja haluat että kaikki menee nappiin niin teetä työt meillä. Huopakattoremontti Etelä-Savossa on helppo mutta myös turvallinen toimenpide, kun annat asiantuntevien kattoammattilaistemme hoitaa asiat parhain päin. Meillä osaamattomuus ei aiheuta virheitä tai onnettomuuksia, vaan remontoimme katot takuutyönä laadusta tinkimättä.

Silloin kun omakotitalosi, kesämökkisi tai jokin muu mökkisi kaipaa huopakattoremonttia Etelä-Savossa niin meiltä saat laadukkaat palvelut katon uusimiseksi. Remontoimme huopakattoja myös piharakennuksista, kuten saunarakennuksista, varastoista, autotalleista ja -katoksista. Palvelemme Etelä-Savossa niin tasa- kuin harja- ja aumakattojenkin remonteissa. Remontoimme kaikkia kattomalleja ja niin pala- kuin rullahuopakattojakin. Palvelumme kattavatkin hyvin seudun huopakattojen tarpeet, tarjouspyyntö on hyvä tapa lähteä liikkeelle ja siirtää sitä myötä työt meidän hoidettaviksemme. Toteutamme huopakattosi remontin kokonaisvaltaisella otteella, johon lukeutuvat remontin toteuttaminen unohtamatta loppusiivousta ja remonttijätteen kierrättämistä. Me kannamme vastuun työvälineistä ihan perustyökaluista isompiin koneisiin. Kannamme vastuun myös kattoremontin toteuttamiseen tarvittavista ammattiosaajista kattoasentajineen ja erityisosaajineen, jos heidän työpanoksensa kattosi saneerauksen parissa ovat hyödyksi kokonaisuudelle.