Kattohuolto Askola

Kattokorjaus-palvelun tekemä kattohuolto Askolassa voi tarkoittaa niin katon puhdistusta, katon suojakäsittelyä kuin jääpuikkojenkin poistoa katolta. Saat meiltä kaikki mahdolliset tiili-, huopa- ja peltikattohuollot, eikä mineriittikattokaan jää huolenpitoa vaille. Tilaa taloyhtiön (esimerkiksi rivitalon tai kerrostalon) tai omakotitalon tai kesämökin kattohuollot puolen vuoden välein. Näin usein tarvittu katonhuolto on katon puhdistus. Tiilikaton, peltikaton ja huopakaton sekä palahuopakaton puhdistus estää kattoa ruostumasta tai sammaloitumista, joten se pitää katon helppohoitoisempana ja pitkäikäisempänä. Jos lika pääsee pinttymään tai katolle alkaa ilmestyä sammaleita, käänny puoleemme kattopesun tai katon sammaleenpoiston tiimoilta.

Puolivuosittaiseen kattohuoltoon Askolassa kuuluvat myös sadevesikourujen tai kattokaivojen puhdistus sekä katon kunnon tarkastus. Jos sadevesijärjestelmä lakkaisi vetämästä, voisi se aiheuttaa vakavia kosteushaittoja rakennukseen. Katon tarkastus auttaa puolestaan havaitsemaan katossa, katon alla tai katon varusteissa mahdollisesti piilevät vauriot ajoissa. Korjaustarpeiden lisäksi pidämme silmät auki erilaisten huoltotarpeiden varalta. Ehkä kattoa pitäisi maalata tai pinnoittaa? Saat kauttamme myös talviset kattohuollot, eli lumenpudotukset sekä jään poiston katolta.

Säännölliset ja katon kuntoa ylläpitävät huollot tarjotaan Askolan lisäksi Askolan lähialueille, kuten Myrskylään, Mäntsälään, Pornaisiin, Porvooseen ja Pukkilaan.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Askolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Askolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!