Vesikourujen puhdistus Askola – älä enää arvo, vaan tilaa meiltä!

Monessa askolalaisessa perheessä arvuutellaan varmasti tälläkin hetkellä, keneltä vesikourujen puhdistustyöt oikein tilaisi. Sitten joku keksii, että roskathan voi poistaa ränneistä itsekin.

Vesikourujen puhdistus itse on kuitenkin kehno peliliike. Kun kouruja ronkkii maasta käsin, ei työnjälkeä voi kuin arvailla. Kaupan päälle kourujen pohjalle voi jäädä rehottamaan oikea ruosteruusujen keto.

Kaiken huipuksi työhön hurahtaa helposti koko vapaailta. Seuraavana päivänä hartiat ovat niin jumissa, ettei pää enää käänny.

Jospa siis tilaisitkin vesikourujen puhdistustyöt meiltä Katonkorjauspalvelusta? Meiltä saat käyttöösi taitavat kourugurut kohteeseen kuin kohteeseen Askolassa sekä Askolan lähialueilla (esimerkiksi Myrskylässä, Mäntsälässä, Pornaisissa, Porvoossa ja Pukkilassa).

Lupaamme ensiluokkaisen puhdistustuloksen sadevesijärjestelmän ominaisuuksista riippumatta. Tiimimme jäljiltä jopa valkoinen sadevesijärjestelmä loistaa puhtauttaan!

Vaikka puhdistustulos on parasta A-luokkaa, meillä et maksa siitä mansikoita. Kokenein käsin hommat hoituvat reippaasti ja kustannustehokkaasti. Luonnollisesti työmme kelpaa kotitalousvähennykseenkin.

Palveluumme kuuluu myös mukava kylkiäinen; rännejä puhdistaessa arvioimme sadevesijärjestelmän yleiskunnon ja vilkaisemme samalla kattoakin. Tarpeen mukaan annamme mielellämme hyvän tarjouksen muistakin suosittelemistamme toimenpiteistä.

Joko tehtäisiin parempaa tuttavuutta? Tarjouksen pyytäminen vie vain viitisen minuuttia, ja sen jälkeen olet vielä täysin vapaa tekemään hintavertailua niin halutessasi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Askolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Askolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Miksi askolalaisen kannattaa panostaa rännien puhdistukseen?

Askolassa kannattaa panostaa vesikourujen puhdistukseen eli roskien poistoon ränneistä. Mutta miksi ihmeessä?

Syitä on monia. Päällimmäisenä mielessä on kuitenkin raha – tai tarkemmin sanottuna sen säästäminen.

Rännien säännöllinen puhdistus pidentää sadevesijärjestelmän elinkaarta hulppeasti. Kun puhdistustyöt tehdään tunnollisesti joka syksy ja kevät ilman välivuosia, palvelee sadevesijärjestelmä vuosikausia pidempään.

Terve ja toimiva sadevesijärjestelmä jaksaa puolustaa myös muita talon rakenteita katolta valuvilta vesiltä. Esimerkiksi julkisivu säästyy ylimääräiseltä kosteusrasitteelta, eivätkä home ja lahovauriot riivaa sitä niin todennäköisesti.

Varsinkin tasakattoisen talon omistaja voi säästää huikeita summia yksinomaan sen ansiosta, että satsaa rännien ja kattokaivon puhdistukseen. Tasakatolta vedet eivät nimittäin poistu mihinkään, ellei sadevesijärjestelmä vedä. Jos vesi alkaa kertyä katolle lätäköiksi, löytää se pian tiensä katon väliin – mahdollisesti jopa sisälle asti.

Jos hintoja haluaa vertailla, tulee vesikourujen puhdistus huomattavasti edullisemmaksi kuin esimerkiksi julkisivun homepesu ja uudelleenmaalaus tai vuotavan katon korjaus. Investointi on ehdottomasti pienimmästä päästä kattotöitä, etkä todennäköisesti tarvitse siihen kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta.

Tee siis fiksusti, äläkä lipsu vesikourujen puhdistusrutiineista! Yrityksemme Katonkorjauspalvelu on pitkän linjan kattotalo, joten palvelemme Askolassa varmasti vielä ensi vuonnakin.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus jäästä – mikä avuksi, jos sadevesijärjestelmä jäätyy umpeen?

Pääsikö sadevesijärjestelmä jäätymään umpeen? Soita tai laita meille viestiä tältä samalta istumalta! Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tehtävä ennen kuin muu katto alkaa sulaa.

Kun otat meihin yhteyttä, sovimme kanssasi käytännön asioista ja hurautamme paikalle hippulat vinkuen. Tilanne on akuutti.

Väkivalloin emme kuitenkaan käy sadevesijärjestelmän kimppuun. Sen sijaan hyödynnämme kuumaa vesihöyryä, joka sulattaa tukkeutuneen sadevesijärjestelmän kuin taikaiskusta – nopeasti ja hellävaraisesti.

Samalla voimme sulattaa jäät muualta räystäältä ja katoltakin. Jää on raskas rasite kaikille talon rakenteille. Räystäältä roikkuvat jääpuikot ovat myös turvallisuusriski.

Jos jäätä kertyy sadevesijärjestelmään riesaksi asti, suosittelemme sulanapitokaapeleita. Niiden ansiosta sadevesijärjestelmä pysyy auki läpi talven. Muiden kattotöiden tavoin sulanapitokaapeleiden asennuskin kuuluu repertuaariimme – kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Pidä kuitenkin mielessä, että roskien poisto ränneistä syksyllä ehkäisee sadevesijärjestelmän jäätymistä Askolassa erittäin hyvin. Kosteana viipyilevä biomassa jäätyy helposti lämpötilan laskiessa nollan alapuolelle.

Mitä siis saisi olla? Kerro meille rohkeasti sadevesijärjestelmäsi tarpeista! Katonkorjauspalvelu on jokaisen askolalaisen luottofirma kaikissa kattotöissä.