Kattoremontti & Kattotyöt Askola

Tilaa meiltä kattoremontti ja muut kattotyöt Askolassa, esimerkiksi katon huolto, pieneläinesteiden asentaminen tai kattoikkunoiden uusiminen. Erilaisten kattotöiden avulla on mahdollista pidentää katon ikää, eli toisin sanoen lykätä kattoremonttia. Katon uusiminen maksaa enemmän kuin esimerkiksi katon pinnoittaminen, mikä lisää katon rasituksenkestävyyttä. Palvelemme aivan kaikenlaisten omakotitalon, kesämökin, rivitalon ja kerrostalon kattotöiden tiimoilta, joten ota yhteyttä silloinkin, jos tarvitset peltisepäntöitä – vaikkapa piipun pellittämistä. Taloyhtiön katolle voidaan toimestamme asentaa vaikka tarkastusluukkuja, aurinkopaneeleita, lumiesteitä ja muita kattotuotteita.

Hyvissä käsissä ollut huopakatto kestää neljäkymmentä vuotta. Meiltä saat kuulla lisää siitä, miten se on mahdollista. Peltikatolle tullee ikää viitisenkymmentä vuotta, kun sitä ei päästetä ruostumaan, vaan se maalataan ja puhdistetaan säännöllisesti. Tiilikatto säilyy ehjänä ja rapautumattomana peräti 70 vuoden ajan, jos sammalet poistetaan heti niiden ilmaannuttua.

Kun laatu ratkaisee, ota yhteyttä! Onneksi myös hintamme ovat kohdillaan, joten saat tasokasta kattopalvelua varsin kohtuullisin hinnoin. Yksityisasiakas voi hyödyntää kotitalousvähennystä, ja kaikki asiakkaat voivat hakea kauttamme rahoitusta. Askolan lisäksi palvelemme myös Myrskylässä, Mäntsälässä, Pornaisissa, Porvoossa ja Pukkilassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Askolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Askolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!