Kattoremontti & Kattotyöt Äänekoski

Kattoremontti ja muut kattotyöt Äänekoskella ovat asioita, joita ei pääse pakoon. Jokaista kattoa on huollettava ja korjattava, jotta se kestäisi mahdollisimman pitkään, ja kun katon elinkaari on lopussa, on katto aika uusia. Pitkäikäisin katto on kuparikatto, mikä voi kestää satoja vuosia. Tiilikatosta on suojaamaan rakennusta noin 70 vuoden ajaksi. Jos katto on peltikatto, seuraava kattoremontti on edessä vasta puolen vuosisadan päästä. Luotettavat huopakattoammattilaisemme auttavat huopakattoakin kestämään 40 vuotta. Helposti työstettävä ja todella vesitiivis huopakatto on ehdoton suosikkimme.

Kattoremontti on se isotöisin ja siksi myös hinnakkain kattotyö. Kun asioit Kattokorjaus-palvelun kanssa, saat myös katon uusimisesta erittäin kilpailukykyisen ja kotitalousvähennyskelpoisen hinnan. Nettisivujemme kautta voit hakea tälle(kin) kattotyölle rahoitusta.

Kattosaneerauksen yhteydessä koko katto puretaan, ja tarvittaessa sen alapuoliset rakenteet korjataan. Vesikatteen uusimisen yhteydessä uusitaan myös aluskate sekä huonokuntoiset kattoikkunat ynnä muut virkaheitot kattotarvikkeet. Peltisepäntyönä tehtävä pellitys suojaa sekä piipun että uudet kattoikkunat, ja lintuverkkojen asentaminen suojaa uutta aluskatetta.

Kaikenlaiset kattotyöt tehdään ensiluokkaisella laadulla myös Kannonkoskella, Konnevedellä, Laukaassa, Saarijärvellä, Uuraisissa, Vesannolla ja Viitasaarella. Pyydä tarjous omakotitalon, kesämökin, rivitalon tai kerrostalon kattotöistä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Äänekoskella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Äänekoskella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Äänekosken alueella!