Huopakattoremontti Äänekoski

Huopakattoremontti Äänekoski, tasokkaalla ja huippuammattilaisen otteella alusta loppuun. Me pelastamme kattosi massiivisemmalta katastrofilta huopakaton vaurioituessa niin, ettei paikkauksilla tai korjauksilla päästä enää juuri puusta pitkälle. Huopakaton vaurioita on monenlaisia. Yleisimpiä lienevät erilaiset asennusvirheiden seurauksena syntyneet vauriot, myrskyvauriot sekä ajan saatossa lappeisiin ilmestyneet kulumat. Jos huovat on kiinnitetty laudoitukseen liian lyhyillä huopanauloilla, jotka päässeet irtoamaan, läpiviennin tiiviste on hapertunut tai piipun pellitys unohtunut, löytyy katosta monia vuotoalttiita kohtia. Ja kun yhtälöön lisätään vielä aluskatteen, eli alushuovan / aluskermin puuttuminen, ei rakenteille ole tarjolla minkäänlaista suojaa kosteudelta. On siis hyvinkin mahdollista, että vesi kulkeutuu vuotokohdasta aina eristeisiin ja aluslaudoituksiin saakka – jopa ihan pikkuruisesta reiästä.

Tällainen kehnoon kuntoon ajautunut tai käyttöikänsä saavuttanut huopakatto altistaa koko muun rakennuksen kosteudelle ja siksi tilanteeseen olisikin syytä puuttua ajoissa. Meidän kattomme alta löydät Äänekoskella kaipaamasi avun katon ongelmiin. Toimi siis ajoissa ja kutsu rautaiset kattoalan ammattilaisemme apuun ennen kuin tilanne ehtii muuttua katastrofaaliseksi silmiesi edessä. Kattoremonttipalvelumme operoi myös muilla lähipaikkakunnilla. Voit siis olla meihin yhteydessä, vaikka kotipaikkakuntasi olisi Suolahti, Saarijärvi, Viitasaari, Konnevesi tai Tikkakoksi. Toiminta-alueeseemme kuuluu niin koko Keski-Suomi kuin muukin Suomi, jokaista tunturia, metsää ja saarikohdetta myöten.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Äänekoskella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Äänekoskella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Äänekosken alueella!

Palahuopakattoremontti Äänekoski – laadukas palahuopa suojaa kattoasi pahimmalta

Palahuopakattoremontti Äänekoski, tilaa meiltä uusi ja näyttävä palahuopakatto vanhan tilalle – naapurit häikäistyvät ja asumismukavuus paranee. Palahuopakattoremontti voi parhaimmillaan jopa nostaa koko kohteen jälleenmyyntiarvoa, kun sen toteuttaa oikein. Uusi palahuopakatto nimittäin parantaa koko kohteen yleisilmettä ja kääntää katseita.

Palahuopakattoremontin yhteydessä katto voidaan myös varustella tavalla, joka tekee siitä käytännöllisemmän sekä turvallisemman kokonaisuuden. Lumiesteet ehkäisevät äkillisten lumenvyörymien aiheuttamaa harmia ja kattotikkaat sekä sillat tekevät katolla kulkemisesta turvallisempaa. Kodin energiatehokkuuteen voi vaikuttaa esimerkiksi yläpohjan lisäeristyksin sekä asennuttamalla aurinkoisemmalle lappeelle sarjan aurinkopaneeleita. Pieneläinten aiheuttamasta häiritsevästä rapinasta pääsee eroon pieneläinesteillä ja vuotavalle piipulle voi heittää hyvästit piipun pellityksen myötä. Tilaa meiltä siis kaikki tarvitsemasi kattotuotteet ja -palvelut aina sadevesijärjestelmistä, antennin sijainnin siirtoon ja kattoikkunan asennukseen. Meidän moniosaajiltamme luontuvat niin kirvesmiehen kuin peltisepänkin työt tottuneesti. Palahuopakattoremontin myötä voimme vaihtaa vaikkapa palahuovan värin omaan makuusi sopivammaksi tai ympäristöön istuvammaksi sävyksi, jonka avulla koko kompleksi todella erottuu edukseen kauempaakin. Tilaa siis laadukas palahuopakattoremontti meidän kattoremonttipalvelultamme ja nauti julkisivun raikkaasta uudesta ilmeestä vielä pitkään!

Huopakaton uusiminen Äänekoski katon muodosta ja koosta riippumatta

Huopakaton uusiminen Äänekoski, meiltä laadukas huopakatto jokaisen pihapiirisi rakennuksen suojaksi. Huopa on nimittäin suosittu katemateriaali myös useiden piharakennusten kohdalla. Monien pihapiiristä löytyy erilaisia rantasaunoja, autotaleja, varastoja ja kesäkeittiöitä, joita suojaa huopa. Eikä ihmekään. Onhan huopa monenlaisia koettelemuksia kestävää, ruostumatonta ja pitkäikäistä. Elastisuutensa ansiosta sitä on myös helppo asentaa erilaisten taitteiden ja kulmien suojaksi. Näin ollen huovasta saa rakennettua mitä tyylikkäimpiä mansardi-, harja-, pulpetti-, satula- sekä jopa tasakattoja – kunhan vain asialla on osaava kaveri.

Huopakaton muut edut piilevät sen keveydessä, pinnan karheudessa sekä helppohoitoisuudessa. Se ei ropise sateella tai tarvitse jatkuvaa huolenpitoa. Huovalla voi myös kulkea turvallisesti liukastelematta, eikä karhean sirotepinnoitteen ansiosta lumikaan pääse vyörymään alas vauhdilla loivemmilta lappeilta.  Onhan huopa kaiken lisäksi vielä tyylikäs sekä ajaton materiaali, joka sointuu kauniisti erilaisiin ympäristöihin. Tilaa siis huopakaton uusiminen meiltä Äänekoskella, niin saat todellisen laatukaton kotisi tai piharakennuksesi suojaksi!

Palahuopakaton uusiminen Äänekoski – hintansa väärti homma

Palahuopakaton uusiminen Äänekoski, kun haluat kattotyöt hyvään hintaan, käänny meidän puoleemme. Me hinnoittelemme sekä palahuopakaton uusimisen että muutkin tarjoamamme kattotyöt aina kattokohtaisesti. Näin et joudu maksamaan ylihintaa siitä, mitä saat ja vältyt piilokuluilta. Laskutamme vain ne työt, joita katolla teemme.

Tarjouksen saat meiltä ensimmäisen käyntimme yhteydessä. Kiipeämme palahuopakatollesi arvioimaan sen kuntoa, kokoa, kaltevuutta, läpivientien määrää sekä muita ominaisuuksia, jotka vaikuttavat niin materiaalien menekkiin kuin siihen, paljonko aikaa palahuopakaton uusiminen vaatii. On sanomattakin selvää, että suuren kartanon palahuopakaton uusiminen ja varustelu on kalliimpaa kuin esimerkiksi pienemmän nukkuma-aitan. Oli kyse minkä suuruisesta projektista tahansa, voit aina hakea verkkosivujemme kautta rahoitusta tarjoamiimme kattotöihin. Sekä tietysti kotitalousvähennystä.

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, voitkin unohtaa kaikki palahuopakattosi kuntoon liittyvät huolet. Me otamme vastuun projektista, jonka toteutamme avaimet käteen -palveluna aina pihan suojaamisesta vanhan katon purkuun ja purkujätteiden hävittämisestä kohteen loppusiivoukseen. Tällaisen kokonaisvaltaisen laatupalvelun löydät siis Äänekoskella meidän kattomme alta – ja vielä edullisesti!

Uusitun huopa- tai palahuopakattosi huollot ja vuotopaikkaukset meiltä Äänekoskella

Huopa- ja palahuopakattoremontit eivät ole koskaan se ensisijainen ratkaisu, vaan yleensä viimeinen vaihtoehto, kun mitään muuta ei ole enää tehtävissä. Näin ollen toimeen on syytä tarttua aina mahdollisimman ajoissa – jopa ennakoivasti – kun kyse on katon hyvinvoinnista. Jos tilanne sallii, voidaan huovan raot, repeämät ja muut vuotokohdat mahdollisesti paikata. Toisinaan Äänekoskella riehuvan rajuilman aikaansaannokset voidaan ratkaista myrskyvauriokorjauksin. Esimerkiksi kovan tuulen irrottamat kattohuovat voidaan korvata uusilla tai kaatuneen puun alle jäänyt lape paikata siltä osin kuin on tarve. 

Myrskyvauriokorjausten ja vuotopaikkausten lisäksi kokeneet ammattilaisemme toteuttavat myös kaikki tarvittavat kattohuoltotoimenpiteet Äänekoskella. Meille voit siis pirauttaa niin säännöllisten huoltojen, sammaleentuhokäsittelyn, lumenpudotusten kuin katteen uudelleenpinnoituksenkin tiimoilta. Pitämällä katostasi huolta, voit mahdollisesti lykätä huopa- tai palahuopakattoremontin tarvetta kauas tulevaan. Me autamme mieluusti!