Kattohuolto Äänekoski

Kattomaalaus on yksi hyvin tärkeä katon huolto Äänekoskella, jos katto sattuu olemaan peltikatto. Kattomaalaus estää peltikattoa ruostumasta, joten katto pysyy pitkään kauniina ja hyväkuntoisena. Niin peltikatto kuin tiilikatto, huopakatto ja palahuopakattokin on puhdistettava kahdesti vuodessa. Roskat sitoisivat kattoon kosteutta, mikä pahentaa ruoste- tai sammalongelmaa. Katon puhdistamisen yhteydessä me Kattokorjaus-palvelun ammattilaiset toteutamme myös katon kuntotarkastuksen sekä räystäskourujen puhdistamisen.

Jos omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katto onkin huopakatto, tarvitsee se silloin tällöin sammaleenpoistoa. Myös tiilikatolle alkaa vanhemmiten kasvaa sammaleita ja jäkäliä. Kasvustojen poisto kannattaa tehdä kemiallisesti, sillä siten katolta saadaan poistettua kaikki sammalten itiötkin ilman, että katto vaurioituu. Tiilikatto ja huopakatto on hyvä pinnoittaa kertaalleen, sillä uusi pinnoite auttaa kattoa hylkimään kasvustoja, kosteutta ja muita rasituksia.

Myös lumenpudotusta voidaan tarvita, etenkin tasakatoilta. Lumi kannattaa poistaa, jos se uhkaa pudota ohikulkijoiden niskaan, tai rikkoa katon rakenteita ja yksityiskohtia. Kysy tarjous mistä tahansa kattohuollosta myös Kannonkoskella, Konnevedellä, Laukaassa, Saarijärvellä, Uuraisissa, Vesannolla ja Viitasaarella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Äänekoskella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Äänekoskella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Äänekosken alueella!