Huopakattoremontti Kymenlaakso

Huopakattoremontti Kymenlaakso, mikset antaisi meidän kunnostaa kulunutta tai vuotavaa kattoasi kerralla? Huopakattoremontin avulla voit heittää hyvästit monille kosteuden aiheuttamille ikäville ongelmille, kuten vaikkapa homeen tuomalle hajuhaitalle, eristeiden kastumisesta seuraavalle lämmönhukalle ja erilaisista pienistä vaivoista koituville paikkailukuluille. Asumismukavuus kohenee ja koko rakennuksen arvo nousee näyttävän katon myötä. Parhaimmillaan huopakattoremontti jopa maksaa siis itsensä takaisin talokauppoja solmiessa tai lämmityskuluissa koituvissa säästöissä. Ja onhan se uusi huopakatto varsin näyttäväkin!

Jos siis yläpohjasta löytyy kosteutta, räystäslaudoista vuotojälkiä tai sisäilma haisee homeelle, ota yhteys kokeneisiin kattoalan asiantuntijoihimme. Kattoremonttipalvelumme toteuttaa huopakattoremontit kaikkialla Kymenlaaksossa. Tavoitamme sinut ja kattosi niin kaukaisesta saaresta, mutkaisen tien päästä kuin keskeltä metsääkin. Olipa kotipaikkakuntasi sitten Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää tai Virolahti, voit luottaa siihen, että saavumme paikalle. Sekä siihen, että huopakattoremontti toteutuu aina sovitussa aikataulussa ja jälki on poikkeuksetta laadukasta. Me huolehdimme katostasi kuin omastamme!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kymenlaaksossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kymenlaaksossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kymenlaakson alueella!

Palahuopakattoremontti Kymenlaakso – asiantuntevaa apua vuodon syyn selvittämiseen ja tilanteen ratkaisemiseen

Palahuopakattoremontti Kymenlaakso, me selvitämme vuodon syyn ennen remonttiin ryhtymistä. Näin vältetään se, ettei tilanne uusi. Joskus kyse on kertaluonteisesta ilmiöstä. Esimerkiksi Kymenlaaksossa riehuvan myrskyn kaataessa puun lapetta vasten sitä vaurioittaen tai kovan tuulen repiessä palahuopia irti kiinnikkeineen. Toisinaan kyse on ajan saatossa ilmestyneestä kulumasta tai vaikkapa taannoin sattuneesta asennusvirheestä. Mikäli palahuovat on kiinnitetty liian lyhyillä huopakattonauloilla tai hakasilla, ovat ne irrotessaan jättäneet reiät katteeseen. Mikäli taas huovan ylösnostot on toteutettu huolimattomasti, saattaa kate alkaa vuotaa läpiviennin kohdalta. Pellittämättä jäänyt piippukin on riski vuodon syntymiselle.

Palahuopakattoremontti voidaan kuitenkin toteuttaa, vaikkei katto vuotaisikaan vielä. Mikäli jo käyttöikänsä ylittäneellä katolla mikä tahansa viittaisi siihen, että se voisi alkaa pian vuotamaan, suosittelemme ennakoivaa remonttia. Pintahuovan ja alushuovan eli aluskermin tai aluskatteen vaihto saattaa tällöin riittää, eikä eristeisiin sekä vaikkapa aluslaudoitukseen tarvitse kajota. Näin kuluja kertyy vähemmän. Älä siis aikaile palahuopakattoremontin suhteen, vaan tilaa se meiltä Kymenlaaksossa jo tänään!

Huopakaton uusiminen Kymenlaakso – mikset panostaisi näyttävään ja toimivaan kattoon?

Huopakaton uusiminen Kymenlaakso, meidän avullamme saat sekä näyttävän että toimivan katon. Huopakatot ovat nimittäin juuri sellaisia. Parhaimmillaan haastavissa olosuhteissa. Ne kestävät läpi talven kovien pakkasten, keväisten sulamisvesien, syksyisten rankkasateiden sekä kesän kuumimpien helleaaltojen. Kestävyys ei ole kuitenkaan ainoa huopakattojen loisto-ominaisuus. Niitä on lisäksi helppo ylläpitää – säännöllisillä huolloilla pääsee jo pitkälle – eikä ruostumisesta tarvitse huolehtia. Hiljainen huopa ei myöskään ropise sateella. Karhean pinnan takia lappeilla on myös turvallisempaa liikkua. Elastinen materiaali mahdollistaa lisäksi eri muotoisten kattojen rakentamisen. Huopakatosta saa niin näyttäviä mansardikattoja, klassisia harjakattoja, laakeita satulakattoja, jyrkkiä pulpettikattoja kuin täysin vesitiiviitä tasakattojakin oikealla asennustekniikalla – palahuopa taasen vaatii hieman enemmän jyrkkyyttä. Huopakatto onkin hyvä valinta niin moderniin kuin perinteiseen kohteeseen.

Huopakaton uusiminen kannattaa, kun kaipaa kattoa, joka häikäisee ohikulkijat. Uusi huopakatto tarjoaa koko kohteelle näyttävämmän ilmeen. Uusimistöiden yhteydessä voidaan myös mukauttaa huopakatto tyyliltään ympäristöönsä sopivammaksi. Meillä saat valita uuden katteen värin sekä kuvioinnin – tarjolla on niin murrettuja, maanläheisiä kuin kirkkaitakin sävyjä.

Kymenlaaksossa riittää erilaisia piharakennuksia. On rantasaunaa, autotallia, varastoa, verstasta ja jopa ulkohuussia. Monet valitsevat monipuolisen huopakaton myös piharakennustensa suojaksi. Näin ollen siis ne piharakennustenkin huopalappeet tulisi tarkistaa erilaisten vuotojen, kulumien, höyrypussien ja repeämien varalta aika ajoin. Meidän kattoremonttipalvelumme tekee sen puolestasi. Ja mikäli huopakatolta jotain huolta herättävää löydämme, voimme ryhtyä toimeen nopeasti. Anna siis tiimimme ehostaa kaikki huopakattosi Kymenlaaksossa uuteen uskoon!

Palahuopakaton uusiminen Kymenlaakso meiltä, niin voit tilata samalla ne kattotuotteet ja läpiviennit, josta olet haaveillut

Palahuopakaton uusiminen Kymenlaakso, tiimiltämme, joka toteuttaa kaikki kaipaamasi lisätyöt ja asennuspuuhat siinä ohessa. Toisin sanoen voit tilata meiltä toivomasi läpiviennit ja kattotuotteet valmiiksi uusitulle palahuopakatollesi asennettuna. Jos siis olet aina haaveillut asuintilojen luonnonvalon määrän lisäämisestä, pyydä meitä asentamaan kattovalokupu tai kattoikkuna palahuopakaton uusimisen yhteydessä. Talvea varten voi varautua esimerkiksi lumiesteillä ja kesällä ottaa auringosta kaiken irti aurinkopaneeleilla. Palahuopakatolla liikkumista turvaavat taas kattotikkaat ja kattosillat. Pieneläinten vapaan kulun saa kuitenkin estettyä pieneläinesteillä. Ja jotta katolle ei kertyisi liikaa seisovaa vettä, on hyvä varmistaa sadevesijärjestelmän toimivuus sekä eheys.

Samalla, kun huolehdimme palahuopakaton uusimisesta, voimme myös toteuttaa toivomiasi lisäpalveluita, joiden avulla uudesta katostasi saadaan esimerkiksi vesitiiviimpi ja energiatehokkaampi. Näitä ovat muun muassa yläpohjan lisäeristys sekä piipun pellitys tai muuraaminen. Näppärinä peltiseppinä asennamme hormin suojaksi vieläpä piipunhatunkin. Sinun ei tarvitse myöskään kutsua erikseen puuseppää tai kirvesmiestä, sillä me taidamme monenlaiset toimeksiannot. Tilaa palahuopakaton uusiminen Kymenlaaksossa meiltä, niin saat samalla kaikki muutkin palvelut helposti yhden katon alta!

Avaimet käteen -palvelu kaikkiin niin asuintalojen kuin piharakennustenkin katoille toteutettaviin huopakattoremontteihin

Meillä kaikki huopakattoremontit toteutetaan avaimet käteen -palveluna Kymenlaaksossa. Eli siis me hoidamme koko projektin alusta loppuun. Ennen remontin aloitusta suojaamme pihan suojapressulla, hankimme tarvittavat rakennusmateriaalit ja huolehdimme henkilönostimien paikalle kuljetuksesta. Keräämme kasaan Suomen parhaat kattoalan ammattilaiset, käärimme hihat ja ryhdymme hommiin. Puramme vanhan huopakaton uuden tieltä, toteutamme tarvittavat pohjatyöt, asennamme uuden katteen, huolehdimme läpivientien oikeaoppisesta tiivistyksestä ja kiinnitämme vielä tilaamasi kattotuotteet. Lopuksi vielä toteutamme tarkkasilmäisen loppusiivouksen ja hävitämme syntyneet purkujätteet.

Hinnan tällaiselle laatupalveluna toteutetulle huopakattoremontille saat kutsumalla meidän käymään kotipaikkakunnallasi Kymenlaaksossa. Meillä nimittäin kaikki kattotyöt hinnoitellaan aina sen mukaan, millaisesta katosta on kyse – puhutaanko pienemmän piharakennuksen huopakattoremontista vai suuremman kartanon katon kunnostuksesta? Eivät hintamme taivaissa huitele, mutta halutessasi voit hakea budjetoinnin helpottamiseksi rahoitusta jokaiselle tarjoamallemme huopakattotyölle näppärästi verkkosivujemme kautta. Älä myöskään unohda kotitalousvähennystä!