Kattohuolto Kymenlaakso

Väärin tehty kattohuolto Kymenlaaksossa voi jopa rikkoa kattoa. Erityisen herkästi vaurioituu huopakatto tai palahuopakatto, joiden sirotepinta voi vaurioitua esimerkiksi kattoa puhdistaessa. Minkä tahansa katon voi rikkoa lumenpudotus, jos lapio tai lumentyönnin käy liian lähellä katteen pintaa. Luota kaikissa taloyhtiön, omakotitalon tai kesämökin kattohuolloissa ammattitaitoisesti palvelevaan Kattokorjaus-palveluun, niin kattohuollot tukevat katon kuntoa ja ehkäisevät (eivätkä aiheuta!) uusia vaurioita.

Teemme esimerkiksi rivitalojen, kerrostalojen ja muiden rakennusten kattojen kevät- ja syyshuollot. Tämä tarkoittaa sitä, että tiilikatto, peltikatto, huopakatto tai palahuopakatto puhdistetaan ja tarkastetaan. Samalla puhdistetaan myös rännit – tai kattokaivot, jos kyseessä on tasakatto. Nämä huollot riittävät katolle useimpina vuosina.

Satunnaisia kattohuoltoja ovat lumenpudotusten lisäksi myös jäänsulatus, sekä sammaleiden poisto katolta. Sammaleita ei kannata poistaa mekaanisesti, vaan sammaleenpoistoaineen avulla. Peltikatot kaipaavat huoltomaalaamista muutamaan otteeseen. Tiili- ja bitumikatoille riittää se, että ne pinnoitetaan yhden kerran. Olipa aika maalata tai vaikka pestä katto, ota yhteyttä ja pyydä tarjous – niin Haminassa, Iitissä, Kotkassa, Kouvolassa, Miehikkälässä, Pyhtäällä kuin Virolahdellakin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kymenlaaksossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kymenlaaksossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kymenlaakson alueella!