Kattoremontti & Kattotyöt Kymenlaakso

Tiesitkö, että kattoremontti ja muut kattotyöt Kymenlaaksossa voidaan teettää myös talvella? Talvella teetetty kattoremontti voi tuoda taloyhtiölle tai kotitaloudelle kustannussäästöjä, joten kannattaa harkita katon uusimista talvella. Talvella onnistuvat monet muutkin omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattotyöt – ota yhteyttä ja kysy lisää! Yksityisasiakas saa vielä lisää kustannussäästöjä hakemalla kotitalousvähennystä. Rahoituskin löytyy nettisivujemme kautta, eli kattotöitä ei tarvitse maksaa kerralla.

Huopakatto on katto, mistä meillä on paljon kokemusta, ja näin ollen osaamme antaa parhaat vinkit sen käyttöiän pidentämiseen. Tunnemme toki myös peltikatot ja tiilikatot, ja saamme ne kestämään vuosikymmenestä toiseen erilaisilla kattohuolloilla ja muilla toimenpiteillä. Tarkkasilmäiset ammattilaisemme osaavat suositella esimerkiksi heikkokuntoisen kattoikkunan uusimista tai lintuverkkojen asentamista, jotta linnut eivät pääsisi nokkimaan aluskatetta. Peltisepäntyöt varmistavat läpivientien tiiveyden.

Teemme kaikenlaiset kattotyöt ympäri Kymenlaaksoa, eli palvelemme niin Haminassa, Iitissä, Kotkassa, Kouvolassa, Miehikkälässä, Pyhtäällä kuin Virolahdellakin. Mikä parasta, kattotyöt tehdään avaimet käteen -periaatteella, joten urakat ovat kaikin puolin sujuvia ja asiakkaalle erittäin stressittömiä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kymenlaaksossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kymenlaaksossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kymenlaakson alueella!