Huopakattoremontti Inkoo

Huopakattoremontti Inkoo – kattoremonttipalvelumme kautta se hoituu pois päiväjärjestyksestäsi ilahduttavan helposti! Vankan kokemuspohjamme ansiosta hommat hoituvat rutiinilla aina suunnitteluvaiheesta lopputarkastukseen.

 1. Yhteydenottosi.
 2. Huopakate-eksperttimme tutustuvat kohteeseesi ja analysoivat vanhan kattorukkasi kunnon. Kuulemme mielellämme myös omat mietteesi uuden katon suhteen. Suunnitteluvaiheen päätteeksi saat meiltä huippuhyvän tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi.
 3. Urakan aloitus sovittuna päivämääränä. Starttaamme tuomalla tontille remonttia varten tarvittavat materiaalit ja kaluston sekä purkamalla vanhan katon tarvittavilta osin.
 4. Suoritamme tarvittavat korjaustyöt, jos katon välissä on esimerkiksi lahovaurioita, notkahtaneita kattopalkkeja tai homeisia eristeitä. Samalla teemme sovitut muutostyöt.
 5. Uusien kattohuopien sekä kattotuotteiden ja -läpivientien asennus.
 6. Siistimme paikat.
 7. Lopputarkastus.

Koko urakan ajan voit keskittyä itse ihan muihin puuhiin. Et joudu vaivaamaan päätäsi edes logistiikka-asioilla, sijaitsipa kohteesi sitten Inkoon kirkonkylällä, haja-asutusalueilla taajamien ulkopuolella tai vaikkapa saaressa jossain Inkoon edustalla.

Huomaa, että meiltä voit tilata huopakattoremontit Inkoon lähiseudullekin esimerkiksi näille paikkakunnille: Raasepori, Lohja, Siuntio, Kirkkonummi. Myös muu Uusimaa pääsee nauttimaan huipputaitavan tiimimme taidonnäytteistä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Inkoossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Inkoossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Palahuopakattoremontti Inkoo, ”mitä maksaa?”

Palahuopakattoremontti Inkoo – mitä se maksaa? Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi lähestyy, luultavasti tämä kysymys juolahtaa jossain vaiheessa mieleesi.

Huopakattoremontin hinta Inkoossa on kuitenkin kohdekohtainen. Se riippuu urakkaan tarvittavasta työstä, materiaaleista ja kalustosta.

Muun muassa vanhan katon kunnolla on valtaisa merkitys sen kannalta, paljonko huopa tai palahuopakattoremontti Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi maksaa. Mitä parempikuntoinen vanha katto on, sen vähemmän työtunteja ja materiaaleja kattoremonttiin tarvitaan. Näin ollen urakan hintakin on sitä pienempi, mitä paremmassa kunnossa vanha katto on.

Tietysti otamme huomioon myös nämä asiat huopakattoremontin hintaa arvioidessamme: katon pinta-ala, muoto ja tyyppi, kattotuotteiden ja -läpivientien määrä sekä kohteen korkeus ja sijainti.

Luultavasti tarjouksemme loppusumma vetää suupielesi joka tapauksessa ylöspäin. Pitkän kokemuksemme ansiosta hintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä!

Muistathan, että työmme on myös täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua. Vähennystä voit saada huopa- ja palahuopakattoremontista Inkoossa sekä kotona että vapaa-ajan asunnolla.

Mikäli raha-asiat kaikesta huolimatta aiheuttavat ahdistusta, tutustu kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Rahoituksella makselet isommankin remonttirupeaman rennon pienissä erissä!

Huopakaton uusiminen Inkoo – uudet kattohuovat ja kattotuotteet sävy sävyyn?

Huopakaton uusiminen Inkoo – saisiko olla uudet kattohuovat ja kattotuotteet sävy sävyyn? Huopakaton uusiminen Inkoossa on oiva tilaisuus viilata katon visuaalista ilmettä, sillä urakan yhteydessä kattohuovat ja -tuotteet uusitaan joka tapauksessa.

Mitä kattohuopiin tulee, on saatavilla niin mustaa, harmaata, punaista, ruskeaa, vihreää kuin sinistäkin huopaa. Palahuopaa on olemassa myös kaksivärisenä.

Kattotuotteissa värivalikoima on vähintäänkin yhtä kattava. Jotkin kattotuotteet on jopa mahdollista sävyttää yksilöllisesti RAL-värikartan mukaisiin sävyihin.

Uusien kattohuopien ja -tuotteiden väreissä kannattaa ottaa huomioon paitsi omat mieltymykset, myös muun rakennuksen ja tontin värimaailma. Huomaa, että rakennuksen ympärillä oleva maisema elää vuodenaikojen mukaan!

Yleisesti ottaen on suositeltavaa käyttää rakennuksen ulkoverhouksessa vain paria tai kolmea eri väriä. Näin kokonaisuus on harmoninen.

Lisäksi on pidettävä mielessä rakennusvalvonnan ohjeistukset. Rakennusvalvontaviranomainen voi säädellä rakennuksen ulkoverhouksessa käytettäviä sävyjä hyvinkin tarkasti.

Nyt kannattaa kuitenkin ottaa jo yhteyttä, niin päästään pian aloittamaan suunnittelu ja huopakaton uusiminen Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi! Tarvittaessa autamme myös mahdollisiin muutostöihin liittyvissä lupa-asioissa.

Palahuopakaton uusiminen Inkoo – uudet paanut talon tyyliin!

Palahuopakaton uusiminen Inkoo – uudet paanut talon tyyliin! Kuten sanottu, huopakattoremontti on hyvä tilaisuus päivittää katon ilmettä. Jos kyse on palahuopakatosta, kattohuopien ja -tuotteiden värin ohella kannattaa miettiä myös huopien leikkuuta.

Mitä todennäköisimmin katollasi on tätä nykyä kuusikulmion mallista palahuopaa. Tämä on perinteinen ja yhä se tyypillisin valinta. Kun palahuopakaton uusiminen Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, voimme asentaa katolle uudet paanut samalla leikuulla niin halutessasi.

Markkinoilla on kuitenkin olemassa nykyään myös suorakaiteen mallista palahuopaa. Suorakaiteen mallinen palahuopa voi olla hyvä valinta, jos haluat muuttaa kiinteistösi ilmettä hieman modernimpaan suuntaan.

Huomaa, että suorakaiteen mallista palahuopaa on olemassa myös XL-koossa. Isompi kuvio voi rauhoittaa muuten eläväpintaisen palahuopakaton ilmettä mukavasti, jos haet talollesi tai mökillesi astetta hillitympää kateratkaisua.

Mutta… mitäpä jos laittaisit meille nyt viestiä tai pirauttaisit? Pian palahuopakaton uusiminen Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi onkin jo pulkassa, ja kiinteistösi laella komeilee uusi, entistäkin upeampi bitumikruunu!

Inkoolainen, näistä merkeistä tiedät huopakattoremontin olevan mahdollisesti ajankohtainen!

”Mistä tiedän, että huopakattoremontti Inkoossa sijaitsevassa kohteessani on ajankohtainen?” Omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremontin ajoitus voi laittaa raapimaan päätä, sillä kyseessä ei ole ihan yksiselitteinen asia.

Huopakattoremontin ajankohtaisuus on Inkoossa täysin kohdekohtaista. Siihen vaikuttavat esimerkiksi katolle tehdyt huollot ja korjaustyöt ja tontilla vallitsevat olosuhteet sekä katemateriaalien ja asennustyön laatu.

On kuitenkin olemassa joitakin merkkejä, joiden perusteella huopakattoremontti voi olla hyvä ottaa mietintämyssyn:

 • Katto sammaloituu kiihtyvään tahtiin.
 • Kattohuovat halkeilevat uhkaavasti.
 • Läpivientien tiiviydessä on kysymysmerkkejä.
 • Katon saumat repsottavat sieltä täältä.
 • Katto on painunut lumikuorman alla.

Joissain tapauksissa myrskyvauriotkin voivat aiheuttaa välittömän tarpeen huopakattoremontille. Jos esimerkiksi puu kaatuu kattoparkasi päälle, saattaa remontointi olla ainoa keino korjata tuhot siististi ja kestävästi.

Saadaksesi täysin varman arvion huopakattoremontin tarpeesta Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi, kannattaa kuitenkin pyytää asiantuntijoitamme vilkaisemaan kattoasi omin silmin. Luvallasi voimme käväistä kurkkaamassa kohdettasi poissa ollessasikin!