Kattoremontti & Kattotyöt Suomussalmi

Nyt kattoremontteihin ja muihin kattotöihin Suomussalmella on helppoa hankkia kohtuuhintaista laatuosaamista! Ratkaisu on ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, joka tarjoaa korkeatasoista katon huolto-, korjaus- ja uusimispalvelua myös Taivalkoskella, Puolangalla, Hyrynsalmella, Kuusamossa, Pudasjärvellä ja Kuhmossa. Me laitamme kuntoon kaikkien taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden katot, joista viimeksi mainitut voivat käyttää hyväkseen kotitalousvähennyksen sekä kotisivujemme kautta löytyvän rahoituksen. Huopakatoille voimme tarjota oikein erityisen kattavaa ja kokonaisvaltaista palvelua, mutta asiantuntemuksella ja huolellisella otteella tehdään myös peltikattoihin ja tiilikattoihin liittyvät kattourakat.

Kesämökin, kerrostalon, rivitalon ja omakotitalon katto vaatii monenlaisia kattotöitä elinkaarensa aikana. Kattoremonttia tarvitaan vain ani harvoin, jos katto puhdistetaan, pestään ja maalataan tarvittaessa. Vuotavat kattoikkunat pitää uusia, ja jotteivät ne alkaisi uudestaan vuotaa, kannattaa ne pellittää peltisepäntyönä. Oravaesteiden asentaminen varjelee aluskatteen kuntoa. Aluskate on yksi tärkeimmistä katon osista, sillä se estää katon vesivahingon silloinkin, kun katto vuotaa. Mitä kattohuoltoja, katon paikkauksia tai muita kattotöitä tarvitsetkaan, pyydä niistä kilpailukykyinen tarjous asiantuntevilta kattoammattilaisiltamme.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Suomussalmella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Suomussalmella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Suomussalmen alueella!