Huopakattoremontti Suomussalmi

Huopakattoremontti Suomussalmi, meidän kattoremonttipalvelultamme, kun kaipaat katollesi asiansa osaavia tekijöitä. Erilaiset huopakatot eli bitumikatot, bitumikermikatot tai kermikatot, ovat meille hyvinkin tuttuja. Olemme nähneet vuosien saatossa mitä upeampi huopalappeisia kattorakennelmia ja huolehtineet niiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista asiaankuuluvalla tavalla. Huopakattojen huolto, paikkaaminen, korjaaminen ja remontointi on siis varsin tuttua puuhaa.

Huopakattoremontin tarve saattaa ilmetä yllättäen. Taustalla saattaa olla esimerkiksi myrskyvaurio, jota ei myrskyvauriokorjauksin saadakaan enää korjattua tai vuoto, jonka paikkauksella ei päästäisikään enää mielekkäisiin lopputuloksiin. Myös aikanaan sattunut asennusvirhe on saattanut vuosien saatossa aiheuttaa ongelmia. Ehkä huovan kiinnitykseen on käytetty liian lyhyitä nauloja, vanhaa kattoläpivientiä ei ole vaihdettu ajallaan tai piippu on jäänyt pellittämättä.

Olipa ongelman taustalla siis kattoa vasten voimalla kaatunut puu tai jokin pitempään pinnan alla kytenyt vaurio, jos korjailu ja paikkailu ei enää tehoa, tilaa meiltä Suomussalmella laadukas huopakattoremontti. Sen avulla voit jättää kerralla jäähyväiset kaikille kiusallisille vaivoille. Kattoremonttipalvelumme toiminta-alueeseen kuuluu myös koko Kainuu – eli niin Puolanka, Raate, Kuumu, Hyrynsalmi, Ristijärvi kuin monet muutkin lähipaikkakunnat – joten pirauta meille reippaasti vähän pidemmänkin matkan päästä. Jopa ihan keskeltä metsää, mutkaisen peltotien päästä tai kaukaisesta saarikohteesta. Me saavumme kyllä apuun!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Suomussalmella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Suomussalmella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Suomussalmen alueella!

Palahuopakattoremontti Suomussalmi – sillä edes se laadukkainkaan palahuopakatto ei ole ikuinen

Palahuopakattoremontti Suomussalmi – toimi ajoissa ja säästä rahaa kutsumalla meidät paikalle ennen tilanteen eskaloitumista. Olipa kyse sitten kuluneesta ja sieltä täältä repsottavasta katosta tai jo pidemmälle ehtineestä kosteusvauriosta, ei palahuopakattoremonttia kannata lykätä turhaan. Ideaalitilanteessa vaurioihin puututaan ennen kuin ne ehtivät juuri pintaa syvemmälle. Tällöin riittää usein pelkän pintahuovan ja alushuovan (eli aluskatteen tai aluskermin) vaihto, eikä eristeisiin tai aluslaudoitukseen tarvitse kajota.

Pidä siis silmäsi auki vuodon merkkien varalta. Jos yläpohjaan ilmestyy pieniä homepilkkuja, huoneilma alkaa haista tunkkaiselta, sisäkattoon muodostuu märkä läikkä tai räystäslaudoituksessa näkyy jälkiä vesivuodoista, pirauta meille. Jos eristeet eivät enää toimi eristeinä kastuttuaan, pääsee yläpohjan läpi karkaamaan turhan paljon lämpöä. Lämmityskulut nousevat ja asumismukavuus kärsii. Mikäli taas katto näyttää ulkoa kovin kärsineeltä, vaikuttaa se usein ihan koko rakennuksen arvoon.

Tilaa siis palahuopakattoremontti Suomussalmella meiltä, niin sinun ei tarvitse katsoa vierestä, miten kattosi kunto rapistuu. Kukkarokin kiittää!

Huopakaton uusiminen Suomussalmi takaa laadukkaan ja säänkestävän katon 

Huopakaton uusiminen Suomussalmi, on meidän erityisosaamistamme. Me tiedämme, miten rakentaa Kainuun olosuhteisiin soveltuva kattokokonaisuus, joka vieläpä kääntää katseita. Olipa kyse sitten modernimmasta tai perinteisemmästä rakennustyylistä, huopa on oiva valinta. Erilaisia malli- ja värivaihtoehtoja on tarjolla ylivoimaisesti eniten muihin kattomateriaaleihin verrattuna. Valitse vaikkapa jokin kirkas sävy, joka todella erottuu edukseen naapurustossa tai vaihtoehtoisesti osaksi ympäröivää luontoa sulautuva sävy.

Huopa on paitsi näyttävä myös varsin pitkäikäinen katemateriaali, joka sietää kovempiakin koettelemuksia. Moni suosii sitä myös sen helppohoitoisuuden ja hiljaisuuden tähden – säännölliset perushuollot kantavat pitkälle ja sateella ropina ei häiritse unta. Huopakate on helppo asentaa elastisuutensa ansiosta tiiviiksi, olipa katossa sitten kuinka paljon sisätaitteita, kattolyhtyjä tai seinäliittymiä. Vesitiiveys on taattu kattokulmasta huolimatta. Oikeanlaisella asennustekniikalla huopakatosta saa jopa seisovaa vettä kestävän tasakaton. Toki huovasta voi rakentaa myös erilaisia mansardikattoja, pulpettikattoja, harjakattoja sekä satulakattoja.  Monipuolista huopaa nähdään myös erilaisten piharakennusten suojana. Meiltä voikin tilata Suomussalmella myös esimerkiksi autotallien, pihasaunojen, varastojen ja grillikatosten huopakattoremontit!

Palahuopakaton uusiminen Suomussalmi ja kaikki toivomasi kattotuotteet meiltä

Palahuopakaton uusiminen Suomussalmi, sekä kaikki uudelle katolle toivomasi kattotuotteet helposti meiltä. Kustomoimme kaikki palahuopakattotyömme aina yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Voimme esimerkiksi niin halutessasi asentaa vanhan sadevesijärjestelmän tilalle uuden. Ja kiinnittää katolle lapetikkaat, kattotikkaat tai vaikkapa kattosillat liikkumisen turvaamiseksi. Lumiesteet ehkäisevät kinoksia vyörymästä räystäiden alla liikkuvien niskaan. Pieneläinesteiden tarkoitus on puolestaan ehkäistä jyrsijöiden katonvaltausta. Aurinkopaneelit ja yläpohjan lisäeristeet tekevät kodista energiatehokkaamman. Kattoikkunoiden ja kattovalokupujen kautta sisälle pääsee tulvimaan ihanasti luonnonvaloa. Tuuletusventtiili on hyvä lisäys parantamaan yläpohjan tuuletusta. Jotta katosta saadaan kaikin puolin sään kestävä, voimme myös toteuttaa piipun pellityksen ja asentaa loppusilauksena hormin suojaksi piipunhatun.

Mitä lisäpalveluja sitten päätätkään tilata, toteutetaan palahuopakaton uusiminen aina avaimet käteen -palveluna. Toisin sanoen huolehdimme siis niin ympäristön suojaamisesta suojapressulla, tarvittavien pohjatöiden toteutuksesta kuin näiden tilaamiesi kattotuotteiden oikeaoppisesta kiinnityksestäkin. Lopuksi vielä siivoamme paikat ja hävitämme syntyneet purkujätteet. Tilaa siis palahuopakaton uusiminen Suomussalmella, niin homma hoituu varmuudella ja kokonaisvaltaisesti!

Hinta huopakaton saneeraukselle ja muille kattotöille kustomoidaan aina kattokohtaisesti

Meidän kattomme alta löydät kaikki palvelut joita kattosi Suomussalmella suinkin saattaa kaivata. Huopakaton saneerauksen lisäksi kokeneet konkarimme myös huoltavat ja kunnostavat kattoja. Olipa kyse siis myrskyvauriokorjauksesta, vuotopaikkauksesta tai lumenpudotuksista, käänny meidän puoleemme.

Hinnoittelemme aina kunkin projektin paitsi sen mukaan, mitä tehdään, myös riippuen siitä, millaista kattoa ollaan kunnostamassa. Katon koko, kunto, kaltevuus ja esimerkiksi läpivientien määrä vaikuttavat nimittäin suoraan siihen, paljonko aikaa sekä materiaaleja katolla työskentely vaatii. Ennen kuin voimme siis tehdä tarjousta kattotöistä, tulee meidän nähdä kyseessä oleva kattorakennelma. Kutsu siis tiimimme Suomussalmelle, niin kiipeämme ylös lappeille arvioimaan tilannetta. Näin syntyy reilu ja kilpailukykyinen hinta, joka sisältää kaiken katon kunnostukseen liittyvän.

Eikä huolta, vaikka budjetti olisikin tiukka. Meidän asiakkaanamme voit nimittäin hakea kaikkiin toteuttamiimme kattotöihin rahoitusta helposti nettisivujemme kautta. Äläkä unohda myöskään kotitalousvähennystä!