Kattohuolto Suomussalmi

Teemme kaikkien kattojen – myös taloyhtiöiden kattojen – kattohuollot Suomussalmella mitä kattoystävällisimmin ottein. Kattoa puhdistettaessa ja maalattaessa on aina otettava aina huomioon katteen materiaali ja edettävä niin, ettei kattoon synny uusia vaurioita. Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon ja rivitalon kattohuoltojen tarkoitus on nimenomaan estää uusien vaurioiden synty ja pidentää siten katon käyttöikää. Lopputulos voi kuitenkin olla päinvastainen, esimerkiksi katon puhdistuksen tai lumenpudotuksen tultua väärin toteutetuksi. Huopakatto vaurioituu epäasiallisista otteista erityisen herkästi.

Varminta on ottaa yhteyttä kokeneeseen ja ammattitaitoiseen Kattokorjaus-palveluun, ja tilata kaikki kattohuollot Suomussalmella, Taivalkoskella, Puolangalla, Hyrynsalmella, Kuusamossa, Pudasjärvellä ja Kuhmossa meiltä. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton perushuolto on kahdesti vuodessa tehty katon puhdistus, kuntotarkastus ja rännihuolto. Roskat rasittavat sekä katon että räystäskourujen kuntoa, joten ne on syytä poistaa usein. Kuntotarkastuksen suorittaneilta kattoammattilaisiltamme saat tarvittaessa tarjouksen sammaleiden poistosta, peltikaton maalaamisesta, tiilikaton suojakäsittelystä tai esimerkiksi huopakaton pinnoittamisesta uudelleen. Jos katolta löytyy jotain korjattavaa, tarjoamme katonpaikkausta. Luota meihin myös korkeiden rakennusten kattolumitöissä ja jäänsulatuksissa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Suomussalmella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Suomussalmella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Suomussalmen alueella!