Kattoremontti & Kattotyöt Ruotsinpyhtää

Meiltä tilatut kattoremontit ja kattotyöt Ruotsinpyhtäällä varmistavat sen, että kattosi pysyy tiiviinä vuosikymmenestä toiseen, ja että kun katto on aika uusia, se tapahtuu kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti. Jos kattoa on huollettu säännöllisin väliajoin ja kaikki vauriot on korjattu viipymättä, voi mennä satakin vuotta, ennen kuin on kattoremontin aika. Peltisepäntyönä asennettava konesaumakatto voi kestää sata vuotta. Muut peltikatot kestävät noin 50 vuotta, ja tiilikattoon voi luottaa arviolta 70 vuoden ajan. Huopakattoihin perehtyneiltä ammattilaisiltamme kuulet siitä, miten huopakatonkin saa kestämään 40 vuotta.

Kerrostalon, rivitalon, omakotitalon ja kesämökin katto saattaa vaatia muunkinlaisia kattotöitä kuin katon paikkauksia, kattohuoltoja ja kattoremontteja. Meiltä saat myös lintuverkkojen asentamisen, katon IV- ja eristystyöt, kourusaneerauksen ja esimerkiksi huonokuntoisten kattoikkunoiden uusimisen. Kotitalousvähennystä kannattaa käyttää hyödyksi, samoin verkkosivujemme kautta saatavaa, joustavaa rahoitusta. Palvelemme Ruotsinpyhtään lisäksi myös Kouvolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Pernajassa ja Pyhtäällä, joten tilaat meiltä kokonaisvaltaista ja kilpailukykyisesti hinnoiteltua kattopalvelua monilla eri paikkakunnilla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ruotsinpyhtäällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ruotsinpyhtäällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ruotsinpyhtään alueella!