Kattohuolto Ruotsinpyhtää

Jos harkitset katon huoltoa Ruotsinpyhtäällä tai haluat kuulla lisää siitä, miten teidän tai taloyhtiönne kattoa tulisi huoltaa, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Meiltä saa kokonaisvaltaista, asiantuntevaa ja kohtuuhintaista palvelua kaikenlaisissa kattohuolloissa lumenpudotuksista sammaleenpoistoon katolta. Lumenpudotukset ovat olennainen osa omakotitalojen, rivitalojen, kesämökkien ja kerrostalojen katon huolto-ohjelmaa. Liian painava lumi rasittaa kattorakenteita, ja lumen liikkeet katolla voivat saada aikaan monenlaista vahinkoa. Jos lumi putoaa alas väärään aikaan ja väärään paikkaan, voivat seuraukset olla kohtalokkaat. Samasta syystä myös jää ja jääpuikot kannattaa poistaa ajoissa. Kattojää ja jäätyneet rännit sulatetaan höyryllä.

Kaikki katot tarvitsevat kevät- ja syyshuollon, mikä koostuu katon puhdistamisesta, kuntotarkastamisesta ja sadevesijärjestelmän siivoamisesta. Kuntotarkastus kertoo, tarvitseeko katto mahdollisesti joitain muita kattohuoltoja, tai onko siinä jotain paikattavaa. Tiedämme parhaat tavat huoltaa kaikki katot, joten luota meihin niin tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton, kuparikaton, alumiinikaton, varttikaton tai esimerkiksi peltikaton puhdistamisessa ja muissa huoltotoimenpiteissä. Palvelemme myös Kouvolassa, Lapinjärvellä, Loviisassa, Pernajassa ja Pyhtäällä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ruotsinpyhtäällä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ruotsinpyhtäällä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ruotsinpyhtään alueella!