Kattoremontti & Kattotyöt Ranua

Kattoremonttia ja muita kattotöitä Ranualla ei voi narauttaa pois elämästään, sillä omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katto pysyy kunnossa vain säännöllisesti huollettuna ja tarvittaessa korjattuna. Kattoremontti kannattaa teettää aikanaan, jotta katon alle ei pääsisi missään vaiheessa vettä. Onneksi katon uusimisen, korjaamisen ja muut kattotyöt voi ulkoistaa asiantuntevalle ja asiakaslähtöiselle kattopalvelulla, eli Kattokorjaus-palvelulle. Teemme kaikki taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden kattotyöt myös Iissä, Simossa, Tervolassa, Rovaniemellä, Posiolla ja Pudasjärvellä.

Meidän tekemämme kattotyöt tuottavat iloa, sillä ne tehdään kokonaisvaltaisena avaimet käteen -pakettina, ja aina yhtä laadukkaasti. Luotettavasti toimivan katon alla on mukava asua, ja koko urakka on tilattavissa yhdellä yhteydenotolla. Huopakatoista tiedämme käytännössä kaiken, mutta tietämyksemme ei ole sen vähäisempi myöskään tiilikattojen tai huopakattojen suhteen. Kattopeltiseppämme palvelevat teitä kaikenlaisten peltisepäntöiden tiimoilta.

Asiakastyytyväisyyttä lisäävät kilpailukykyiset hintamme, mahdollisuus kotitalousvähennykseen ja kotisivujemme kautta saatava rahoitus. Teemme huolella myös pienemmät kattotyöt kuten sadevesikourujen puhdistamisen, lintuverkkojen asentamisen tai kattoikkunan uusimisen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ranualla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ranualla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ranuan alueella!