Kattohuolto Ranua

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onnistuuko katon huolto Ranualla, jos kattosi tai taloyhtiönne katon huollot on uskottu Kattokorjaus-palvelun vastuulle. Me osaamme huoltaa kaikki katot, myös huopakatot, joiden huolloissa on käytettävä hellempiä otteita. Esimerkiksi katon puhdistaminen kannattaa hoitaa ilmapuhaltimilla, jotta sirotepintaan ei syntyisi vaurioita. Sammaleidenpoisto katolta on paras tehdä kemiallisesti, sillä painepesuria ei kannata edes näyttää huopakatolle. Aineet tulee levittää pensseleillä eikä ruiskuilla, ja lumenpudotuksessakin on oltava kieli keskellä suuta, jotta ei rikkoisi katetta. Tämä onnistuu muun muassa siten, että katolle jätetään parin sentin lumikerros. Lumikerros suojaa katetta lapiolta, ja toimii näppäränä lisäesteenä. 

Kesämökkien, omakotitalojen, kerrostalojen ja rivitalojen katot on huollettava puolivuosittain riippumatta niiden katteen materiaalista. Peltikatto, tiilikatto, huopakatto ja palahuopakatto kaipaavat näin usein ainakin puhdistamista ja kuntotarkastamista. Samalla puhdistamme rännit, jotta ne eivät menisi tukkoon tai jäätyisi. Kuntotarkastuksen perusteella voimme suositella esimerkiksi katon pinnoittamista, minkä avulla katon elinkaarta voi pidentää. Ota yhteyttä kattohuoltojen tiimoilta myös Iissä, Simossa, Tervolassa, Rovaniemellä, Posiolla ja Pudasjärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ranualla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ranualla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ranuan alueella!