Huopakattoremontti Ranua

Huopakattoremontti Ranua, ammattilaisemme eivät tingi laadusta tai oio mutkia, joten voit olla varma, että saat kattoremonttipalvelumme kautta aidosti laadukkaan katon pääsi päälle. Olemme juuri huopakattoihin erikoistuneita, huolellisia sekä varsin päteviä kattoalan asiantuntijoita, joilta löytyy keinot haasteellisempienkin tilanteiden ratkomiseen. Meille tärkeää on myös asiakastyytyväisyys, joten emme jousta esimerkiksi aikatauluista tai palvelumme laadusta. Huopakattoremontti valmistuu siis aina ajallaan, avaimet käteen -palveluna.

Jos siis vanhaa huopakattoasi ei saada enää kuntoon itsepintaisellakaan korjailulla, kutsu meidät arvioimaan tilannetta. Mikäli huopakattoremontti osoittautuu ajankohtaiseksi, me huolehdimme niin tarvittavien materiaalien hankinnasta, pihan suojauksesta suojapressulla, vanhan katon purusta, uuden asennuksesta, kohteen loppusiivouksesta kuin purkujätteiden poiskuljetuksestakin. Poistumme itse paikalta vasta, kun kasvoillasi lepää tyytyväinen hymy.

Toimimme myös Ranuan lähipaikkakunnilla – niin Kemi, Kemijärvi, Rovaniemi, Tervola kuin Tornio ovat meille tuttuja kohteita. Oikeastaan koko Lappi saa meiltä avun huopakattoremontin tarpeen yllättäessä. Saavumme niin saarikohteisiin, tunturiin kuin keskelle metsääkin, joten meidän apuumme voit luottaa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ranualla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ranualla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ranuan alueella!

Palahuopakattoremontti Ranua – miksi palahuopakatto vaurioituu?

Palahuopakattoremontti Ranua, ratkaisee palahuopakaton ongelmat, kun sen tilaa meidän ammattilaisiltamme, olipa vaivojen syy mikä tahansa. Me olemme nimittäin tottuneet kunnostamaan varsin vaihtelevassa kunnossa olevia palahuopakattoja. Niitä, joita vasten on kaatunut kovassa myrskyssä puu sekä niitä, joiden lappeilta lumikinos on kiskaissut jonkin kattotuotteista kiinnikkeineen. Myös niitä, jotka ovat painon alla vääntyneet tai joiden ennen niin tiivis sirotepinta on alkanut kulutuksen myötä rakoilla. Kattoja, joita eroosio on kuluttanut sekä kattoja, jotka ovat ikääntyessään menettäneet kimmoisuutensa ja vaurioituvat nyt helposti. Sekä kattoja, joiden vauriot ovat peräisin aikanaan sattuneesta asennusvirheestä – esimerkiksi liian lyhyiden huopanaulojen tai vääränlaisen kattoikkunan asennussarjan käytöstä.

Palahuopakattoremontti toteutetaan aina siltä osin kuin on tarve. Jos koko palahuopakatto on vaurioitunut, eristeet kastuneet ja yläpohjan laudoitukset homeessa, ei auta pelkän pintahuovan päivitys. Mikäli kosteus taas ei ole ehtinyt juuri pintaa syvemmälle, riittää usein pelkän pintahuovan sekä alushuovan (eli aluskatteen tai aluskermin) päivitys uuteen – tällöin vanhat eristeet ja aluslaudoitukset voidaan vielä hyödyntää, mitä tietysti säästää rahaa.

Kutsu meidät siis Ranualle selvittämään palahuopakattosi tilannetta ja arvioimaan, miten tilanteeseen tulisi puuttua. Meidän avullamme nousee parhaimmillaan jopa koko rakennuksen arvo ja paranee niin asumismukavuus kuin vaikkapa energiatehokkuuskin!

Huopakaton uusiminen Ranua, kattoremonttipalvelulta, joka tekee paljon muutakin kuin vain päivittää vanhan huopakaton uuteen

Huopakaton uusiminen Ranua, meiltä, kun toiveissa on laadukas, monipuolisesti varusteltu sekä Lapin sääolosuhteisiin soveltuva huopakatto. Meidän kattoremonttipalvelumme tekee nimittäin paljon muutakin kuin vain uusii katon pinnan ja kastuneet eristeet. Meidän kauttamme voit tilata esimerkiksi erilaisia kattotuotteita ja läpivientejä sekä lisäpalveluita, joista uusi kattosi hyötyy varmasti. Käsistään kätevät asiantuntijamme, jotka taitavat niin peltiseppien, kirvesmiesten kuin puuseppienkin työt voivat esimerkiksi lisätä yläpohjan eristeitä tai parantaa sen tuuletusta uusin tuuletusventtiilein. Taidamme myös esimerkiksi piippujen pellitykset ja piipunhattujen asennukset. Kauttamme saat toki asuintilojen luonnonvalon määrää lisäävät kattoikkunat ja kattovalokuvut oikeaoppisesti asennettuina. Kattosiltoja ja lapetikkaita myöskään unohtamatta. Nyt on siis elämäsi tilaisuus päivittää huopakaton uusimisen yhteydessä ne ruosteiset rännit uusiin tai asentaa lappeille lumikinosten alas vyöryä ehkäisevät lumiesteet. Avullamme löydät helpotusta myös pieneläinten aiheuttamaan päänvaivaan pieneläinesteiden muodossa ja pääset nauttimaan aurinkopaneelien tuottamasta sähköstä.

Tilaa siis meiltä uudet kattotuotteet ja läpiviennit huopakatollesi huopakaton uusimisen yhteydessä. Toteutamme Ranualla katon lisävarustelun lisäksi myös esimerkiksi erilaiset huopakattojen huoltotoimenpiteet, vuotopaikkaukset ja myrskyvauriokorjaukset. Oikeastaan kaiken, mitä huopakattosi kaipaa, löydät Ranualla meidän kattomme alta!

Palahuopakaton uusiminen Ranua reiluun hintaan 

Palahuopakaton uusiminen Ranua, reiluun, kattokohtaisesti kustomoituun hintaan kattoremonttipalvelultamme. Sinun ei siis tarvitse menettää yöuniasi, kun havaitset palahuopakattosi eristeissä kosteutta, rakenteissa hometta tai sisätiloissa tunkkaisen hajun. Me emme käytä ikävää tilannetta hyväksi laskuta palahuopakaton uusimisesta ylihintaa, vaan muodostamme tarjouksemme aina sen mukaan, mitä kulloinenkin kunnostusprojekti vaatii. Kutsu siis tehotiimimme paikan päälle Ranualle arvioimaan kattosi kuntoa, kaltevuutta, korkeutta, vaikeakulkuisuutta, kokoa, läpivientien määrää sekä muita sen uusimisesta syntyviin kuluihin oleellisesti vaikuttavia tekijöitä.

Olipa lopullinen hinta minkä suuruinen tahansa, voit hakea asiakkaanamme palahuopakaton uusimista varten rahoitusta helposti verkkosivuillamme. Kaikki toteuttamamme kattotyöt ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia, mitä ei myöskään kannata unohtaa budjetoidessaan.

Reilu hintamme sisältää myös kaiken aina mahdollisesti tilaamistasi kattotuotteista itse työhön ja vaikkapa henkilönostimien käyttöön. Piilokulut ja itse tekemällä säästämisen voit siis unohtaa. Palkkaa palahuopakaton uusimista varten Ranualla edullisesti ja luotettavasti työnsä tekevä kattoalan ammattilainen, niin vältyt ikäviltä huolimattomuusvirheiltä!

Me remontoimme Ranualla ne pienemmätkin huopakatot

Huopakatoille tyypillisiä ongelmia tavataan Ranualla omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien ja loma-asuntojen kattojen lisäksi muissakin kohteissa. Piharakennusten katot eivät nimittäin ole nekään immuuneja erilaisille vaivoille. Erilaiset kulumat, sammaleen aiheuttamat tuhot ja katteen painuminen ovat tyypillisiä näkyjä Lapissa, missä ilmasto todella koettelee. Onneksi me tarjoamme Ranualla asuinrakennusten huopakattoremonttien lisäksi myös pienten piharakennusten kaipaamia kunnostuspalveluita. Avullamme saat siis kuntoon niin autotallin, pihasaunan, varaston kuin grillikatoksenkin huopakaton.

Huopa on kaikin puolin hyvä valinta piharakennuksen suojaksi. Onhan huopa varsin kestävää, elastista, helppohoitoista ja pitkäikäistä. Se ei ruostu ja valitsemasi värikin pysyy. Huovasta saa rakennettua myös mitä moninaisempia kattorakennelmia. Huopa taipuu kauniisti kulmikkaiden mansardikattojen, jyrkkien harjakattojen, loivempien satulakattojen, yksilappeisten pulpettikattojen kuin täysin tasaisten tasakattojenkin muotoon. Oikealla asennustekniikalla siitä saa täysin vesitiiviin katon, joka sietää vaihteleviakin olosuhteita.

Tilaa kauttamme uudet huopakatot ja vanhojen huopakattojen remontit Ranualla kaikenlaisille katoille. Ja toimi ajoissa, niin vältät suuremmat kattokatastrofit!