Kattoremontti & Kattotyöt Pielavesi

Tarvitsitpa kattoremonttia tai muuta kattotyötä, Pielavedellä sinua palvelevat Kattokorjaus-palvelun kokeneet ja aikaansaavat ammattilaiset. Tarjoamme kattavaa kattopalvelua myös taloyhtiöille, joten pyydä tarjous vaikka omakotitalon kattoremontista, rivitalon vuotavien kattoikkunoiden uusimisesta, pieneläinesteiden asentamisesta kesämökin katolle tai jostain kerrostalon katolla tarvitusta peltisepäntyöstä. Kaikki kattotyöt ja kattoremontit hinnoitellaan varsin kilpailukykyisesti, ja yksityisasiakas pääsee hyödyntämään mahdollisuutta kotitalousvähennykseen. Joustava rahoituskin katon uusimiselle tai muille kattourakoille on aivan käden ulottuvilla, sillä kotisivujemme kautta pääsee hakemaan remonttilainaa.

Huopakatot osaamme huoltaa, korjata, varustella ja uusia unissammekin, niin tuttuja niistä on vuosien varrella tullut! Teemme kaikki kattotyöt, joita palahuopakatto, tiivissaumakatto tai kolmiorimakatto saattaa tarvita, ja lopulta uusimme sen. Palvelemme asiantuntevasti myös kaikissa peltikattoihin ja tiilikattoihin liittyvissä töissä. Tarvitsitpa rikkinäisten tiilien vaihtoa, aluskatteen korjaamista, ruostevaurioiden korjaamista tai tiilikattoremonttia, pyydä meiltä tarjous sen tekemisestä avaimet käteen -pakettina.

Odotamme yhteydenottoasi myös Iisalmella, Keiteleellä, Kiuruvedellä, Kuopiossa, Pihtiputaalla, Pyhäjärvellä sekä Tervossa, sillä palvelemme myös muualla kuin Pielavedellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pielavedellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pielavedellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pielaveden alueella!