Kattohuolto Pielavesi

Katon huolto Pielavedellä auttaa kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon kattoa pysymään erinomaisen hyvässä kunnossa vuosikymmenestä toiseen. Säännöllisesti puhdistettua ja muutoin huollettua kattoa ei tarvitse juuri korjailla, ja se suojaa rakennusta mahdollisimman pitkään säiltä ja kosteudelta. Taloyhtiön tai oman talon katon huoltaminen ei vaadi isoja investointeja, vaan loppujen lopuksi aika vähällä pärjää. Useimpina vuosina riittää, että tulemme puhdistamaan palahuopakaton, huopakaton, peltikaton ja tiilikaton, sekä poistamaan lehdet ja muut roskat katon sadevesijärjestelmästä. Samalla kuntotarkastamme koko kattokokonaisuuden. Tällaista palvelukokonaisuutta kutsutaan katon kevät- tai syyshuolloksi.

Katon kuntotarkastus auttaa havaitsemaan katon korjaustarpeet ajoissa. Samalla selviää, jos katto tarvitsee jotain muuta kattohuoltoa, kuten kattopesua. Tiili- ja huopakatot saattavat tarvita sammaleenpoistoa muutamien vuosien välein, minkä lisäksi ne on hyvä pinnoittaa kertaalleen. Jotta peltikatto ei ruostuisi, se kannattaa huoltomaalata – teoriassa huoltomaalausta tarvitaan 10–15 vuoden välein, mutta käytännössä huoltomaalausvälit vaihtelevat tapauskohtaisesti. Teemme kaikki muutkin kattohuollot Pielavedellä, Iisalmella, Keiteleellä, Kiuruvedellä, Kuopiossa, Pihtiputaalla, Pyhäjärvellä sekä Tervossa – esimerkiksi lumenpudotukset.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pielavedellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pielavedellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pielaveden alueella!