Huopakattoremontti Pielavesi

Huopakattoremontti Pielavesi, kun pelkät korjaus- ja paikkaustoimet eivät enää kattoasi pelasta, me pelastamme. Meidän rautaiset kattoalan ammattilaisemme uusivat sen kerralla kokonaan, joten kaikista viheliäisitä vaivoista päästään eroon kerralla. Jopa vaikeamminkin vaurioituneen katon kunnostus hoituu aina sovitussa aikataulussa sekä työn laadusta tinkimättä.

Huopakaton ongelmien kanssa ei kannata jäädä aikailemaan, sillä kosteusvaurion leviämistä on vaikea kontrolloida. Yläpohjaan tunkeuduttuaan se nimittäin aiheuttaa eristevillojen homehtumista sekä vaikeita lahovaurioita. Homeisten eristeiden vaikutukset sisäilman laatuun, katon lämmöneristävyyteen sekä asumismukavuuteen ovat usein varsin dramaattisia. Rakenteiden lahoaminen taas heikentää katon kestävyyttä. Pahimmassa tapauksessa vaikea kosteusvaurio voi ajaa jopa koko rakennuksen täysin asuinkelvottomaan kuntoon ja romauttaa katon.

Mikäli siis epäilet kattosi kunnon heikentyneen syystä tai toisesta peruuttamattomasti, pirauta meille pikimmiten, niin meidän päässämme otetaan suunnaksi Pohjois-Savo ja pistetään remonttihousut jalkaan. Meiltä rakennuksesi saa jälleen suojakseen korkealaatuisen sekä kestävän huopakaton. Toteutamme huopakattoremontit Pielaveden lisäksi myös lähipaikkakunnilla. Toiminta-alueeseemme kuuluu niin Maaninka, Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti kuin erilaiset saarikohteetkin. Ei siis huolta, apu on lähellä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Pielavedellä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Pielavedellä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Pielaveden alueella!

Palahuopakattoremontti Pielavesi – laatukatto ja laatupalvelu samassa paketissa

Palahuopakattoremontti Pielavesi, meiltä laadukas katto ja laadukas palvelu samassa paketissa. Kunnostettu kattosi on meidän käyntikorttimme, minkä takia pyrimme aina virheettömään lopputulokseen, joka kestää toimintakuntoisena vuosikaudet. Täysiä pisteitä ei kannata kuitenkaan antaa edes laadukkaimmasta tuotteesta, jos palvelun taso ei miellytä. Siksi meillä panostetaankin molempiin.

Jokainen palahuopakattoremontti alkaa aina huolella toteutetuista pohjatöistä, jotka saattavat sisältää katon tilanteesta riippuen esimerkiksi kosteiden eristevillojen uusimisen, lahovaurioiden korjauksen tai rikkinäisen aluskatteen päivittämisen toimivaan. Tilanteessa, jossa toteamme yläpohjan ilmanvaihdon puutteelliseksi, voimme myös lisätä sen tuuletusta. Itse katon kunnostuksen lisäksi asennamme niin toivoessasi myös uudet kattoikkunat, valokuvut, savupiiput sekä muut läpiviennit. Erilaisia kattotuotteitakin löytyy aina kattotikkaista lumiesteisiin ja aurinkopaneeleihin. Tilaa siis samalla uusi sadevesijärjestelmä tai päivitä katon ilmettä valitsemalla toisen värinen palahuopa.

Tällainen hyvin toteutettu sekä katon tarpeiden mukaan kustomoitu palahuopakattoremontti voi parhaimmillaan jopa maksaa itsensä takaisin. Kunnostettu katto usein nimittäin nostaa koko rakennuksen arvoa ja eristeiden vaihdon myötä lämmityskulut tapaavat laskea. Tee siis palvelus sekä katollesi että lompakollesi ja käänny Pielavedellä meidän puoleemme!

Huopakaton uusiminen Pielavesi avaimet käteen -periaatteella

Huopakaton uusiminen Pielavesi, avaimet käteen -periaatteella meidän tehotiimiltämme. Älä siis turhaan kanna huolta materiaalien riittävyydestä tai kohteen sääsuojauksesta. Ne sekä kaikki muut huopakaton uusimiseen liittyvät yksityiskohdat ja työvaiheet voit jättää meidän huoleksemme. Aloitamme kaikki kattotyömme aina tarkastuskäynnillä, jonka aikana selvitämme, millaisia kunnostustöitä kukin katto kaipaa. Sen myötä osaamme varautua oikein työvälinein, rakennusmateriaalein sekä esimerkiksi henkilönostimin.

Kun kaikille on selvää, millainen huopakaton uusimisprojekti on kyseessä, voit konkreettisesti jättää avaimesi meille ja nostaa jalat pöydälle. Me puramme vanhan katon, toteutamme tarvittavat pohjatyöt, asennamme uuden katteen paikoilleen, kiinnitämme sille tilaamasi kattotuotteet, hävitämme purkujätteet oikeaoppisesti ja toteutamme loppusiivouksen. Palautamme avaimet vasta, kun pihamaa on vapaa nauloista ja niiteistä.

Huopakaton uusimien lisäksi voit tilata Pielavedellä meiltä myös katon vuotopaikkaukset, kausiluontoiset sekä säännölliset kattohuollot. Eikä hätää, vaikka kattoa vasten kaatuisi myrskyssä puu – myrskyvauriokorjaukset ovat nekin erityisalaamme. Jätä siis huopakattosi meidän huoleksemme, oli tilanne mikä tahansa!

Palahuopakaton uusiminen Pielavesi, hintaan, josta ei voi kieltäytyä

Palahuopakaton uusiminen Pielavesi, meiltä hintaan, jota ei kannata sivuuttaa. Meillä palahuopakaton uusimisen sekä muiden kattotöiden hinta nimittäin räätälöidään projektikohtaisesti – sen mukaan, millaisia muutoksia katolle tehdään ja paljonko siihen kuluu aikaa sekä materiaaleja. Sivuiltamme et siis löydä mitään yhtä kiinteää hintaa, vaan tarjousta toivoessasi sinun on kutsuttava meidät käymään Pielavedellä. Siihen voit kuitenkin luottaa, että mitään piilokuluja meidän asiakkaanamme et joudu maksamaan.

Vaikka kattotyöt ovatkin tärkeitä, sinä olet vielä tärkeämpi. Me emme halua, että joudut luopumaan omasta elintasostasi voidaksesi kustantaa välttämättömät kattotyöt. Siksi tarjoammekin mahdollisuutta hakea kattotöitä varten rahoitusta verkkosivujemme kautta, kun budjetti ei tunnu joustavan riittävästi. Muistathan myös kotitalousvähennyksen mahdollisuuden!

Huopa tarjoaa erinomaisen suojan myös piharakennuksille

Pielavesi on kaunista seutua omakoti- ja paritaloineen sekä mitä suloisempine kesämökkeineen. Monen asuinrakennuksen pihapiiriin mahtuu kuitenkin vielä useita piharakennuksia, aina autotalleista pihasaunoihin ja nukkuma-aitoista varastoihin tai liitereihin. Ja koska huopa on kestävä, edullinen, vesitiivis sekä vieläpä varsin tyylikäs katemateriaali, moni suosii sitä myös piharakennusten kattona. Piharakennukset valitettavasti altistuvat asuinrakennusten tavoin haastaville olosuhteille ja joskus sitkeimmätkin sanovat sopimuksensa irti – monesti jopa ilman varoitusta. Muistathan siis tarkistaa välillä myös niiden huopakatot mahdollisten ongelmien varalta.

Meidän kattoremonttipalvelumme ei jätä sinua pulaan tälläkään kertaa. Me toteutamme piharakennusten huopakattojen kuntotarkastukset, huollot sekä tarvittavat kunnostustoimenpiteet. Älä siis lähde itse kiipeilemään katolle tai palkkaa hommaan ketään muutakaan nikkarointiharrastelijaa rahansäästöä tavoitellen. Sen pihan perän pikkuruisen huussinkin huopakaton uusiminen vaatii nimittäin runsaasti osaamista, tietoa sekä tarkkuutta. Huomaamattomilla huolimattomuusvirheillä voi olla kauaskantoiset seuraamukset koko rakennuksen kannalta. Jätä siis suosiolla kaikki huopakattoja koskevat toimenpiteet Pielavedellä meille, alan ammattilaisille, joille homma on tuttua, niin et joudu katumaan myöhemmin!