Kattoremontti & Kattotyöt Kainuu

Luota laatuun, ja tilaa kaikki kattoremontit ja muut kattotyöt Kainuussa taidokkaalta Kattokorjaus-palvelulta. Olemme kaikenlaisissa olosuhteissa katoilla liikkumaan tottuneita kattoammattilaisia, jolta onnistuvat niin peltisepän työt, omakotitalon tai kesämökin myrskyvaurioiden korjaukset, kerrostalon kattoikkunoiden uusiminen kuin rivitalon pieneläinesteidenkin asentaminen. Edes taloyhtiön kattoremonttiin ei mene kauaa aikaa, etenemmehän kaikissa kattotöissä kokemuksen tuomalla varmuudella. Siihen, kauanko katon uusimiseen tai muihin kattotöihin menee aikaa, vaikuttavat esimerkiksi mahdolliset kosteusvauriot sekä katon koko. Urakkaan kuluva aika arvioidaan paikan päällä, samalla kun laskemme töille urakkahinnan. Yksityisasiakasta muistutamme kotitalousvähennyksestä ja kauttamme haettavasta kattotöiden rahoituksesta.

Erityisen mestarillisesti teemme kaikki huopakattoremontit ja muut huopakattotyöt, mutta meidän kauttamme tavoitat asiantuntijat myös peltikatto- ja tiilikattotöihin. Lupaamme, että olet tyytyväinen saamaasi palveluun ja taatusti toimivaan kattoon! Tarjoamme taidolla (ei tuurilla) sujuvia kattourakoita kaikkialla Kainuussa, eli niin Hyrynsalmella, Kajaanissa, Kuhmossa, Paltamossa, Puolangalla, Ristijärvellä, Sotkamossa kuin Suomussalmellakin. Aloita elämäsi helpoin kattosaneeraus, katon korjaus tai kattohuolto, ja ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun! Urakka etenee avaimet käteen -periaatteella, ja siitä jää kaikin puolin hyvä mieli.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!