Kattoremontti & Kattotyöt Iisalmi

Taloyhtiön tai yksityisasiakkaan kannattaa vaatia, että kattoremontti ja muut kattotyöt Iisalmessa tehdään asiantuntemuksella – mutta ei kuitenkaan kohtuuttomalla hinnalla. Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin tulemme tekemään teidänkin kerrostalonne tai rivitalonne kattoremontin hyvällä hinta-laatusuhteella! Teemme taidolla myös omakotitalon ja kesämökin katon uusimisen, sekä kaikki muut kattotyöt aina pieneläinesteiden asentamiseen asti.

Huopakattojen ja palahuopakattojen uusiminen on Kattokorjaus-palvelun erikoisalaa. Oikein asennetusta ja hyvin huolletusta bitumikatosta saa pitkäikäisen kumppanin. Huopakatto suojaa rakennusta kosteudelta jopa 40 vuotta, kun se puhdistetaan ja pinnoitetaan tarpeen mukaan. Säännölliset kattotarkastukset kertovat, tarvitseeko katto joitain huoltoja tai korjauksia, esimerkiksi vuotavien kattoikkunoiden uusimista. Yksityisasiakas saa huopakatto- ynnä muista kattotöistä kotitalousvähennystä, ja akuutitkin korjaustarpeet onnistuvat pikaisesti kauttamme saatavan rahoituksen avulla.

Bitumikattojen lisäksi uusimme, korjaamme ja huollamme myös pelti- ja tiilikatot. Erilaiset peltisepäntyöt antavat katolle viimeistellyn silauksen – niistä voit kiittää kokeneita kattopeltiseppiämme. Avaimet käteen -periaatteella toteutettu kattourakka on asiakkaalle helppo ja huoleton, joten ota yhteyttä ja kysy tarjous – Iisalmen lisäksi myös Kiuruvedellä, Lapinlahdella, Kuopiossa, Pielavedellä, Sonkajärvellä tai Vieremällä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Iisalmessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Iisalmessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Iisalmen alueella!