Kattohuolto Iisalmi

Kaipaatko kattohuoltoa Iisalmessa – tai Kiuruvedellä, Lapinlahdella, Kuopiossa, Pielavedellä, Sonkajärvellä tai Vieremällä? Olet siinä tapauksessa aivan oikeassa osoitteessa. Me teemme niin taloyhtiöiden kuin kesämökkien ja omakotitalojenkin kattohuollot laidasta laitaan. Tekemämme kattohuolto on aina katemateriaalikohtaisesti toteutettu – eihän esimerkiksi rivitalon huopakattoa voidaan huoltaa samalla lailla kuin kesämökin tiilikattoa, eikä kerrostalon peltikattoa huolleta kuten vaikkapa mineriittikattoa.

Olipa kattosi tehty mistä materiaalista tahansa, se tulee puhdistaa kahdesti vuodessa. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus vähentää lian pinttymistä, kasvustojen kasvua ja katon ennenaikaista haurastumista. Samaan syssyyn on hyvä hoitaa vesikourujen puhdistus. Puhdas sadevesijärjestelmä vetää parhaiten, eikä esimerkiksi alapohjarakenteiden kastumisesta tarvitse olla huolissaan.

Jos pelkkä katon harjaus ei riitä poistamaan likaa ja roskia sekä kasvustoja katolta, on aika puhdistaa katto perusteellisemmin. Tämä tarkoittaa kattopesua tai katon sammaleenpoistoa. Kattomaalaus tai katon suojapinnoitus saa katon hylkimään paremmin likaa, sammaleita ja kosteutta.

 Katoille sataa harvoin niin paljon lunta, että se uhkaisi romahtaa. Katto voi kuitenkin painua notkolle tai kattolumi saattaa uhata aiheuttaa vaaratilanteita, joten tilaa tarvittaessa lumenpudotus.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Iisalmessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Iisalmessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Iisalmen alueella!