Huopakattoremontti Iisalmi

Huopakattoremontti Iisalmi, koska jopa sitkeä savolaiskatto kaipaa joskus kunnostusta. Vesikaton vaurio ei välttämättä ole kenenkään syy tai kehnon ylläpidon seurausta – se vain tapahtuu. Syynä voi olla pienen pieni vuoto läpiviennin tiivisteissä, ajan myötä kauttaaltaan kulunut kate, joka ohjaa vedet vääriin osiin rakenteita. Kun vesi löytää itselleen reitin yläpohjaan, seuraa villaeristeiden kastuminen sekä mahdollisesti myös homehtuminen. Seurauksena kärsii niin sisäilman laatu kuin lämmöneristävyyskin. Myös puuosat saattavat kärsiä lahovaurioita, jotka puolestaan heikentävät katon kestävyyttä. Pahimmillaan laajoista kosteusvaurioista kärsivä katto saattaa jopa ajaa koko rakennuksen täysin asuinkelvottomaan kuntoon. Puutu siis kaikkiin huopakaton ongelmiin aina ajoissa, jottei tilanne pääse eskaloitumaan.

Iisalmessa ne ei-niin-kehuttavassa-kunnossa olevat huopakatot saa kuntoon laadukkaalla, ammattilaisen toteuttamalla huopakattoremontilla. Ja ammattilaiset toteuttamaan huopakattoremonttia löydät meidän kattomme alta. Pistämme katon uuteen uskoon aina sovitussa aikataulussa sekä työmme laadusta tinkimättä. Ei siis ihmekään, että koko Pohjois-Savo tuntee meidät luotettavasta työstämme. Toiminta-alueemme kuuluvat myös kaikki Iisalmen lähipaikkakunnat, kuten Sonkajärvi, Sukeva, Vieremä, Jämäkkämäki ja Lapinlahti. Soita siis huoletta kauempaakin – vaikkapa saaristosta saakka!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Iisalmessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Iisalmessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Iisalmen alueella!

Palahuopakattoremontti Iisalmi – kun katon vaivat eivät enää ratkea korjailulla

Palahuopakattoremontti Iisalmi, kannattaa silloin, kun katon ongelmat eivät ratkea pelkin paikkauksin tai korjauksin. Itsepintaisen yrittämisen sijaan uusimalla koko katon kerralla aina kosteita eristeitä ja rikkinäistä aluskatetta myöten, ajallaan toteutetun palahuopakattoremontin avulla voidaan päästä kerralla eroon monista ikävistä vaivoista. Parhaimmillaan laadukas palahuopakattoremontti voi olla jopa niinkin kannattava investointi, että se säästää jopa kustannustensa verran rahaa pitkässä juoksussa.

Pitkään piinanneita ongelmia, joista saatetaan päästä eroon palahuopakattoremontin avulla, ovat esimerkiksi ikävä homeen haju sekä lämmönhukasta johtuvat korkeat lämmityskulut.  Samalla jatkuvat vuotopaikkailutkin jäävät historiaan. Remontin yhteydessä voidaan myös esimerkiksi kohentaa katon yleisilmettä vaihtamalla katteen väriä. Meiltä saat uudelle katollesi myös erilaisia kattotuotteita, jotka tekevät katostasi paitsi turvallisemman ja käytännöllisemmän, voivat pienentää sähkökuluja. Voimme esimerkiksi asennuttaa joukon aurinkopaneeleita tai parantaa asunnon tuuletusta ilmastoinnin sijaan kattoikkunalla. Uusittu, käytännöllisempi ja turvallisempi katto myös nostaa usein koko rakennuksen hintaa asuntomarkkinoilla, joten mikäli aiot hieroa kauppoja kotitalostasi Iisalmessa, kutsu meidät laittamaan kattosi ensin myyntikuntoon!

Huopakaton uusiminen Iisalmi, jotta vanha katto ei antaisi periksi koettelemusten edessä

Huopakaton uusiminen Iisalmi, voi tarjota monelle ikääntyneellekin katolle runsaasti lisävuosia. On hyvin tyypillistä, että rakennukset, jota altistuvat Suomessa hyvin tyypillisille vaihteleville ilmasto-olosuhteille, kuluvat ja vaurioituvat esimerkiksi monia tropiikin tönöjä nopeammin. Huopakatto on nimenomaan juuri se katon osa, joka suojaa rakenteita urheasti niin piiskaavalta sateelta, paukkuvilta pakkasilta sekä auringon paahtavalta porotukselta. Paras kotivakuutus onkin kunnollinen katto. Niinpä, jos vanhasta katosta jo aika jättää, saat uuden huopakaton Iisalmesta meiltä!

Ja kun se kunnollinen, Suomen sääoloihin sopiva katto on hankittu, siitä pitää myös pitää huolta jatkossa. Paras keino katon yleiskunnosta huolehtimiseen ovat säännölliset kattohuollot. Niiden avulla voidaan ennakoida lukuisia pinnan alla kyteviä vaivoja ja puuttua moniin ongelmiin aina mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Kattohuollotkin hoituvat meidän kauttamme.

Ihan kaikkea ei voida huolloillakaan kuitenkaan välttää. Huopakatto saattaa vaurioitua hyvinkin tapaturmaisesti vaikkapa myrskyn kaataessa puun lapetta vasten, Onneksi ammattilaisemme taitavat tarvittaessa myös ne huopakaton myrskyvauriokorjauksetkin. Toisin sanoen, mitä ikinä kattosi Iisalmessa kaipaakaan, voit kääntyä sen tiimoilta meidän puoleemme!  

Palahuopakaton uusiminen Iisalmi, hoituu rehelliseen hintaan

Palahuopakaton uusiminen Iisalmi, toteutetaan aina reiluun kattokohtaisesti kustomoituun hintaan. Unohda siis ilmalla täytetyt kattoremonttipaketit ja kiinteät neliöhinnat, sillä meillä hinta koostetaan kunkin katon yksilöllisten ominaisuuksien sekä tarpeiden pohjalta. Ammattilaisemme siis konkreettisesti kiipeää katollesi tarkastelemaan sen kuntoa, kokoa, kaltevuutta sekä muita projektin kestoon ja esimerkiksi materiaalien menekkiin vaikuttavia tekijöitä. Samalla voit kertoa meille toiveistasi uutta kattoasi kohtaan – kaipaatko kenties uusia vesikouruja vai lisää lumiesteitä?

Ja jos hinnoittelupolitiikastamme huolimatta budjetin venyminen huolettaa, voit hakea asiakkaanamme rahoitusta kattotöille helposti nettisivujemme kautta. Vaikkapa suoraan kotisohvalta käsin. Tekemämme kattotyöt ovat lisäksi vieläpä kotitalousvähennyskelpoisia.

Itse palahuopakaton uusimista ei kannata lähteä yrittämään pelkästään säästösyistä. Kokemattomalle sattuu helposti nimittäin pieniä huolimattomuusvirheitä, jotka myöhemmin sitten kostautuvat varsin katalilla tavoilla. Harva rakennusmateriaalien tai kattotuotteidenkaan valmistaja tapaa myöntää takuuta tuotteilleen, ellei niitä ole asennettu alan ammattilaisen toimesta. Investoi siis kaikenlaisten tarkkuutta sekä tietotaitoa vaativien kattotöiden kohdalla aina ammattilaisen osaamiseen ja pyydä meidät apuun, kun kaipaat rehellisesti hinnoiteltua palahuopakaton saneerausta.

Laadukas huopakatto sopii myös piharakennusten suojaksi

Iisalmesta löytyy erilaisten omakotitalojen, kesäasuntojen ja mummonmökkien sijaan myös monia muita rakennuksia, joiden suojaksi on valikoitunut suosittu sekä monipuolinen huopakatto. On autotalleja, saunarakennuksia, grillikatoksia, varastoja ja jopa huusseja eri koossa sekä muodossa. Ja koska huopa ei esimerkiksi vaadi tietynlaista kaltevuusastetta – toisin kuin esimerkiksi tiilikatto – sopii se niin tasakatoksi, pulpettikatoksi, harjakatoksi, satulakatoksi kuin mansardikatoksikin. Huopa on lisäksi vieläpä varsin edullinen, hiljainen sekä kestävä vaihtoehto, mikä tekeekin siitä varsin sopivan sen pihan perällä sijaitsevan liiterin suojaksi.

Meidän kattoremonttipalvelumme rautaiset kattoalan ammattilaiset kunnostavat sekä uusivat myös ne piharakennusten monianiset huopakatot Iisalmella ja asentavat toivomasi kattomallin vanhan tilalle. Vieläpä poikkeuksetta laadukkaana avaimet käteen -palveluna katon koosta, kunnosta tai iästä huolimatta. Voit siis luottaa koko remonttiprosessin meidän käsiimme ja palata vasta sitten, kun pohjatyöt on tehty, uusi kate kattotuotteita myöten asennettu, purkujätteet kuljetettu pois sekä kohde siivottu. Jos siis yksikään pihapiirin katoista kaipaa uudistusta, tiedät kenen puoleen kääntyä!