Kattoremontti & Kattotyöt Hankasalmi

Asiantuntevan ja ripeäotteisen kattopalvelun löytäminen ei ole itsestäänselvyys, mutta Hankasalmella on toisin – niin kattoremontti kuin muutkin kattotyöt Hankasalmella tekevään Kattokorjaus-palveluun on helppo saada yhteyttä, ja se tekee kaikki taloyhtiön tai yksityisasiakkaan kattotyöt reippaasti, laadukkaasti ja kohtuuhintaisesti. Hankasalmen ohella Kattokorjaus-palvelu hoitaa kaikkien omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen ja kerrostalojen kattotyöt ja kattoremontit myös Kangasniemellä, Konnevedellä, Laukaalla. Pieksämäellä, Rautalammilla ja Toivakassa.

Kokeile itse, miten mukavaa Kattokorjaus-palvelun kanssa on toimia, ja tilaa meiltä katon uusiminen, kattoikkunan vaihto tai vaikka lintuesteiden asennus!

Olemme erikoistuneet huopakattoremontteihin, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, ettetkö saisi meiltä myös kaikki peltisepäntyöt ja peltikatto- sekä tiilikattotyöt. Kattopeltiseppien asentama konesaumakatto onkin upea ilmestys. Peltiseppämme toteuttavat myös peltilistat, suojapellitykset sekä kattoturvatuotteet peltisepäntyönä.

Yksityisasiakas saa töistämme kotitalousvähennystä, joten tässä on jälleen yksi hyvä syy kääntyä puoleemme erilaisten omakotitalon tai kesämökin kattotöiden tiimoilta, ja kaiken lisäksi tarjolla on joustava rahoitusmahdollisuus. Mitä nopeammin korjautat kattoosi syntyneet uudet vauriot ja mitä tunnollisemmin seuraat sen katemateriaalikohtaista huolto-ohjelmaa, sitä pidempään katto kestää!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!