Kattohuolto Hankasalmi

Katon huolto Hankasalmella ei ole koskaan turhaa rahanmenoa, vaan itse asiassa mitä parhain säästövinkki! Säännöllisesti puhdistettu ja huollettu katto kestää pitkään, ja pysyy kunnossa erilaisista kemiallisista ja mekaanisista rasituksista huolimatta. Esimerkiksi bitumikatto voisi huoltamattomana olla uusimiskunnossa jo parikymppisenä, mutta kattohuollot auttavat sitä pysymään tiiviinä ja toimivana noin 40 vuotta.

Oikea väliaika hoitaa omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen tai kerrostalojen kattojen puhdistus on puoli vuotta, olivatpa ne tiilikattoja, peltikattoja, huopakattoja tai palahuopakattoja. Harjattu, tarvittaessa myös pesty katto sammaloituu tai ruostuu vähemmän. Tarvittaessa poistamme sammalet katolta, tai uusimme kattoa suojaavan pinnoitteen. Katon puhdistukseen on helppo yhdistää katon tarkastus, minkä perusteella voimme suositella sinulle tällaisia, harvemmin tarvittuja kattohuoltoja.

Katon puolivuosittaiseen huoltoon kuuluu rännien tai kattokaivojen puhdistus. Jos sitä ei tehtäisi, voisivat sade- ja sulamisvedet päästä katon alle tai esimerkiksi alapohjarakenteisiin.

Kattokorjaus-palvelu huolehtii Hankasalmella myös taloyhtiöiden ja yksityisasiakkaiden tarvitsemista lumenpudotuksista ja jään poistosta katolta. Lumen paino voi rasittaa kattorakenteita, ja jää vaurioittaa saumoja. Lisäksi lumi ja jää muodostavat turvallisuusriskin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!