Kattoremontti & Kattotyöt Ähtäri

Tiedämme, että kattoremonttia ja muita kattotöitä Ähtärissä voidaan tarvita yllättäen ja nopealla aikataululla, joten tarjoamme asiansa osaavaa kattopalvelua – ja lisäksi kotisivujemme kautta pääsee hakemaan joustavaa rahoitusta urakalle. Varsinkin silloin, jos katto vuotaa tai uhkaa vuotaa, on toimeen tartuttava nopeasti. Onneksi kattovuoto on monesti korjattavissa ilman tarvetta uusia koko kattoa. 

Kattoremontti on edessä aikaisintaan kymmenen, ja enintään useiden satojen vuosien päästä. Pitkäikäisin katto on kuparikatto. Mikään katto ei kuitenkaan kestä kauaa, jos se on väärin asennettu tai jätetty huoltamatta. Avullamme huopakattokin kestää 40 vuotta, ja tiilikatot sekä peltikatot vieläkin pidempään.

Kattoremontti on isoin yksityisasiakkaan tai taloyhtiön kattotyö. Silloin uusitaan niin vesikate, aluskate kuin kattoikkunoiden kaltaisia kattovarusteitakin. Uudet kattoikkunat voidaan pellittää peltisepäntyönä, ja uusi aluskate suojata asentamalla lintuverkot.

Teetät kaikki omakotitalon, kesämökin, rivitalon ja kerrostalon kattotyöt meillä myös Alajärvellä, Alavudella, Keuruulla, Multialla, Saarijärvellä, Soinissa ja Virroilla. Töistämme saa kotitalousvähennystä, ja urakat tehdään asiakkaan kannalta mukavalla avaimet käteen -periaatteella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ähtärissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ähtärissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ähtärin alueella!