Kattohuolto Ähtäri

Katon huolto Ähtärissä säästää talonomistajan tai taloyhtiön rahaa, sillä säännöllisesti huollettu katto on pitkäikäinen, ja sen korjaamiseen ei tarvitse investoida suuria summia. Jos haluat helppohoitoisen ja huokeasti ylläpidettävän katon, muista, että sekä tiilikatto, peltikatto, huopakatto että palahuopakatto on puhdistettava kahdesti vuodessa. Samalla on aika toteuttaa tukoksia ja vuotoja ehkäisevä rännien puhdistaminen. Jos kattoa ei puhdistettaisi, alkaisi se joko sammaloitua tai ruostua. Nämä pahentaisivat katon haurastumista, ja lopputuloksena katon elinkaari voisi jäädä puolta normaalia lyhyemmäksi.

Omakotitalon, kerrostalon, rivitalon tai kesämökin katto tarvitsee toisinaan myös muita kattohuoltoja kuin katon harjauksen. Tiili- ja huopakatolle kasvaa ajan kanssa sammaleita, ja niiden poisto on hyvin tärkeä kattohuolto. Sammal ikään kuin syö tiiltä, ja se haurastuttaa huopakaton sekä avaa sen saumat. Peltikatto voi tarvita kattopesua ja maalaamista, jotta se ei ruostuisi.

Kattokorjaus-palvelulta tilaatte myös lumenpudotukset, jääpuikkojen poiston räystäiltä sekä esimerkiksi rännien sulatuksen. Huollamme kaikki katot myös Alajärvellä, Alavudella, Keuruulla, Multialla, Saarijärvellä, Soinissa ja Virroilla.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ähtärissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ähtärissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ähtärin alueella!