Huopakattoremontti Ähtäri

Huopakattoremontti Ähtäri, ammattilaisemme ovat apunasi, kun katto pitää uusia. Meiltä löytyy runsaasti kokemusta erilaisten huopakattojen käsittelystä, ja tähän kokemukseen nojaamme yllättävissä tilanteissa. Remontoimme tottuneesti vaikeamminkin vaurioituneet huopakatot. Ei siis hätää, vaikka tilanne tuntuisi epätoivoiselta.

Huopakattoremontin tarpeelle voi olla monia syitä. Vanha katto on saattanut vaurioitua esimerkiksi aikanaan sattuneen asennusvirheen seurauksena. Huovan kiinnitykseen on saatettu käyttää liian lyhyitä nauloja tai vaikkapa hakasia, jotka ovat irrotessaan jättäneet jälkeensä reiät. Joidenkin kattojen kohdalla on jäänyt täysin tekemättä jotain vitaalia; esimerkiksi aluskatteen, eli alushuovan tai aluskermin asennus, piipun pellitys tai kunnolliset ylösnostot läpivientien kohdalta. Jos huopakatto on taannoin uusittu, on esimerkiksi vuotava kattoikkuna kuitenkin saatettu jättää paikoilleen. Tai uusi asennettu väärää asennussarjaa hyödyntäen. Joskus huopakatto jää kaatuvan puun alle. Ja monesti kyse on ihan vain siitä, että hyvin palvelleen huopakaton käyttöikä on yksinkertaisesti ylittynyt.

Me toteutamme huopakattoremontit Ähtärissä ja lähipaikkakunnilla, oli vaurion syntymekanismi mikä tahansa. Toiminta-alueeseen kuuluvat esimerkiksi Töysä, Peltola, Tuuri, Alastaipale ja Alavus. Oikeastaan ihan koko Etelä-Pohjanmaa kuin muukin Suomi. Aina tuntureista, taajamaahan, ja keskeltä metsää saarikohteisiin saakka!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ähtärissä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ähtärissä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ähtärin alueella!

Palahuopakattoremontti Ähtäri – uusi kattosi ajoissa, niin säästät selvää rahaa

Palahuopakattoremontti Ähtäri, meillä aina kattokohtaisesti hinnoiteltuna. Koostamme tarjouksemme palahuopakattoremontista sen mukaan, millaisesta katosta on kyse, missä kunnossa se on ja millaisia muutoksia sille tulisi tehdä. Mitä aikaisemmin palahuopakaton ongelmiin puututaan, sitä parempi. Jos kosteus ei ehdi tehdä tietään aina eristeisiin ja aluslaudoitukseen asti, saatetaan selvitä pelkän pintahuovan sekä alushuovan eli aluskermin vaihdolla, mikä säästää niin aikaa, vaivaa kuin rahaakin. Älä siis jää odottelemaan kattavampaa kosteusvauriota, vaan kutsu meidät apuun ajoissa.

Palahuopakaton vuodot tapaavat ilmoitella itsestään monellakin eri tavalla. Puurakenteisiin saattaa ilmaantua ihan pieniä homepilkkuja. Räystäslaudoissa tai jopa sisäkatossa voi näkyä vesivuodon merkkejä. Sisällä saattaa alkaa haista tunkkaiselle ja katon lämmöneristävyys kärsiä. Asumismukavuuskin siinä kärsii usein sivussa. Kaikille näille ongelmille on kuitenkin yhteistä se, että ne tapaavat vaikuttaa koko rakennuksen arvoon. Ja usein sillä negatiivisemmalla tavalla. Älä siis jätä kattoasi kohtalon armoille, vaan kutsu meidät toteuttamaan kattava palahupakattoremontti Ähtäriin. Voit halutessasi hakea kaikkia tarjoamiamme kattotöitä varten rahoitusta helposti verkkosivuillamme. Sekä tietysti kotitalousvähennystä!

Huopakaton uusiminen Ähtäri kantaa pitkälle

Huopakaton uusiminen Ähtäri – investointi, josta hyötyy koko rakennus. Onhan kunnollinen huopakatto kodin paras vakuutus. Niin hyvin se suojaa rakenteita kosteudelta. Kestävä ja pitkäikäinen katemateriaali on monen suosiossa ihan syystäkin. Huovan karhea, mutta kuitenkin joustava pinta tekee siitä paitsi turvallisen myös hiljaisen – katto ei ropise sateella ja heikentää esimerkiksi lentomelun vaikutuksia.

Huopakatto soveltuu myös moniin eri ympäristöihin ja kohteisiin niiden iästä riippumatta. Tyyliltään varsin ajatonta kattohuopaa on tarjolla useita väri- ja kuviovaihtoehtoja. Lisäksi se on vieläpä helppo asentaa ja huoltaa, kunhan vain tietää, mitä tekee. Huovasta saa rakennettua monen muotoisia kattoja, sillä elastinen materiaali taipuu näppärästi myös sisätaitteiden, seinäliittymien ja kattolyhtyjen kohdalta. Ähtäristäkin löytyy huovasta rakennettuja yksilappeisia pulpettikattoja, kulmikkaita mansardikattoja, klassisia harjakattoja sekä tyylikkäitä satulakattoja. Halutessaan huovasta voi rakentaa jopa täysin tiiviin tasakaton niin sanotusti hitsaamalla.

Meiltä voit tilata Ähtärissä huopakaton uusimisen millaiselle kohteelle tahansa. Uusimme tottuneesti niin omakotitalojen ja kesämökkien, kuin vaikkapa erilaisten piharakennustenkin huopakatot. Pirauta siis meille, oli kyse sitten autotallin, pihasaunan, varaston tai vaikkapa liiterin huopakaton kunnostustarpeesta!

Palahuopakaton uusiminen Ähtäri tiimimme moniosaajilta

Palahuopakaton uusiminen Ähtäri, meiltä, kun kaipaat kokonaisvaltaista palvelua. Sen lisäksi, että me uusimme palahuopakaton siltä osin kuin on välttämätöntä, toteutamme myös muut tilaamasi kattotyöt. Voit siis yhdistää osaksi palahuopakaton uusimista esimerkiksi uusien kattotuotteiden ja läpivientien asennuksen, yläpohjan lisäeristyksen, piipun pellityksen tai vaikkapa vesikourujen kaadon tarkastuksen.

Meiltä voit tilata niin kattotikkaat, kattosillat, aurinkopaneelit, kattoikkunat, valokuvut, pieneläinesteet kuin tuuletusventtiilitkin. Nyt jos koskaan on siis aika asennuttaa se piipunhattu tai uusi sadevesijärjestelmä. Ja siirtää TV-antennin paikkaa.  

Toteutamme palahuopakaton uusimisen aina avaimet käteen -palveluna, jokaista siihen liittyvää työvaihetta myöten. Ensin hankimme tarvittavat rakennusmateriaalit ja tilaamasi kattotuotteet ja suojaamme ympäristön. Sitten puramme vanhan katon tieltä, toteutamme tarvittavat pohjatyöt ja alamme asentaa uutta katetta kattotuotteineen. Kun homma on jo loppusuoralla, siivoamme pihamaan roskista, jotka hävitämme oikeaoppisesti ennen kuin kutsumme sinut ihailemaan kättemme jälkeä. Mikäli siis palahuopakaton uusiminen Ähtärissä tuntuu ajankohtaiselta, käänny meidän asiantuntijoidemme puoleen, niin pääset kustomoimaan uuden kattosi mieltymystesi mukaiseksi!

Helppohoitoisen huopakaton perushuollot ja muut kunnostustyöt meiltä

Vaikka olemmekin erikoistuneet huopakattojen ja palahuopakattojen remontteihin, olemme se taho, jonka toivot pitävän katostasi huolta myös muilla tavoin. Jos esimerkiksi Ähtärissä riehuva myrsky kaataa puun lapetta vasten huopakattoa vaurioittaen, voit kutsua meidät toteuttamaan huopakaton myrskyvauriokorjaukset.

Erilaisten myrskyvauriokorjausten ja vuotopaikkausten lisäksi taidamme myös ennakoivat toimenpiteet. Meiltä voi tilata säännölliset huopakaton huollot, joiden avulla katto pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja monet vauriot voidaan jopa välttää kokonaan. Tai ainakin ne huomataan yleensä ajoissa, kun huopakatolla käydään puolivuosittain tarkastamassa sen pinta, yläpohjan kunto, kattotuotteiden kiinnitys sekä läpivientien tiiveys. Samalla rännit ja lappeet puhdistetaan kaikenlaisesta bioroskasta, jotta ne eivät kastuessaan pääsisi muodostamaan sammaleen kasvulle ihanteellista alustaa. Mikäli sammalta on kuitenkin ehtinyt huopakatolle jo jonkin verran kertyä, voit tilata tiimiltämme sammaleen tuhokäsittelyn, jonka avulla kutsumattomasta vieraasta pääsee eroon nopeasti. Olipa kyse siis irronneen rännin kiinnityksestä tai turvallisista lumenpudotuksista, Ähtärissä voit tilata ne meiltä!