Kattohuolto Kainuu

Katon harjaus ja rännien puhdistus ovat eniten tarvitut kattohuollot Kainuussa. Niin taloyhtiöiden, omakotitalojen kuin kesämökkienkin katot on puhdistettava joka kevät ja syksy. Muussa tapauksessa lika alkaisi nopeuttaa katteen ikääntymistä ja haurastumista, ja tukkoon menneet rännit alkavat vuotaa yli. Väärään paikkaan joutuva kosteus voi kastella alapohjan ja aiheuttaa jopa homevaurion. 

Tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton ja huopakaton huolloille on yhteistä se, että ne on puhdistettava puolivuosittain. Muut huollot eroavat jonkin verran toisistaan. Lumenpudotusta ja sammaleenpoistoa tarvitaan eniten karhepintaisilla tiili- ja huopakatoilla. Kattokorjaus-palveluun voit luottaa myös rivitalon ja kerrostalojen lumenpudotuksissa. Toimimme aina turvallisuus ykkössijalla, emmekä vaurioita kattoa.

Tiili- ja peltikatot pinnoitetaan vain kerran, jotta ne eivät sammaloituisi, likaantuisi, rapautuisi ja vuotaisi. Peltikaton ruostumista estetään tarpeen mukaan uusittavilla katon huoltomaalauksilla. Kattomaalaus on edessä aikaisintaan 10 ja enintään 25 vuoden välein.

Saat meiltä kaikenlaiset kattohuollot kaikkialla Kainuussa, eli niin Hyrynsalmella, Kajaanissa, Kuhmossa, Paltamossa, Puolangalla, Ristijärvellä, Sotkamossa kuin Suomussalmellakin.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!