Kattoremontti & Kattotyöt Virolahti

Kattoremontit ja kattotyöt Virolahdella, Haminassa ja Miehikkälässä kuuluvat jokaisen talonomistajan tai taloyhtiön arkeen. Mikään katto ei pysy kauaa kunnossa, ellei sitä puhdisteta ja tarvittaessa maalata tai paikata. Vaikka katto vaikuttaa kulahtaneelta, ei kattoremonttia välttämättä tarvita. Jos kyseessä on huopakatto, osaavat kokeneet huopakattoammattilaisemme kertoa, saadaanko katto kuntoon esimerkiksi pinnoittamalla se uudestaan. Tämä voi jatkaa katon elinkaarta parillakymmenellä vuodella. Tiilikatosta voidaan saada uudenveroinen tiilikattopinnoitteella, ja peltikattokin kestää noin 50 vuotta silloin tällöin maalattuna.

Kattovuotokaan ei välttämättä johda katon uusimiseen. Selvitämme paikan päällä, saadaanko omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katto kuntoon tekemällä katon osittainen korjaus – esimerkiksi uusimalla vuotava kattoikkuna ja pellittämällä se peltisepäntyönä. Tarvittaessa uusimme lahonneet kattorakenteet ja märät eristeet.

Jos katto kuitenkin on aika vaihtaa, saatte tämänkin kattotyön meiltä erinomaisella hinta-laatusuhteella. Kotitaloudet voivat hakea kattourakoista kotitalousvähennystä, ja kotisivuiltamme löytyy joustava rahoitus. Kun vielä kattotyöt lintuverkkojen asentamisesta koko katon uusimiseen tehdään avaimet käteen -periaatteella, on kattourakka asiakkaalle todella helppo.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Virolahdella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Virolahdella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Virolahden alueella!