Kattohuolto Virolahti

Kaikki kotitaloudet ja taloyhtiöt ovat varmasti tietoisia siitä, miten tärkeitä kattohuollot Virolahdella ovat. Kesämökin katto saattaa jäädä vähemmälle huollolle. Kesämökkien kattojen varustelussakin on usein puutteita, mikä tekee esimerkiksi nuohoamisesta hankalaa ja vaarallistakin. Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, niin laitetaan kaikki katot kuntoon! Vapaa-ajan asunnonkin katto pitää puhdistaa kahdesti vuodessa, aivan kuten omakotitalon, kerrostalon ja rivitalonkin katto. Lisäksi räystäskourut on puhdistettava joka kevät ja syksy.

Sen lisäksi, että tiilikattoa, peltikattoa, huopakattoa ja palahuopakattoa pitää puhdistaa näin usein, tarvitaan toisinaan myös muita kattohuoltoja. Tiilikatto ja huopakatto kaipaavat silloin tällöin sammaleiden poistoa. Katon pinnoitteen uusiminen katon elinkaaren puolivälissä vähentää sammaloitumista merkittävästi. Peltikatto pysyy kunnossa, kun sen maalipinta on hilseilemätön – huoltomaalausta tarvitaan katosta riippuen 1–4 kertaa.

Myös lumenpudotus on erittäin tarpeellinen kattohuolto, jos katon päälle on kertynyt kohtuuttomasti lunta. Pudotamme lumet hallitusti myös kerrostalojen katoilta, ja tarvittaessa poistamme jääpuikot räystäiltä. Kysy tarjous kattohuolloista myös Haminassa ja Miehikkälässä!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Virolahdella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Virolahdella löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Virolahden alueella!