Kattoremontti & Kattotyöt Vehmaa

Ottamalla yhteyttä Kattokorjaus-palveluun saat parhaat mahdolliset kattoremontit ja muut kattotyöt Vehmaalle. Luvassa on erinomaista kattopalvelua poikkeuksellisen mainiolla hinnalla, joten sinun tai taloyhtiönne on syytä tutustua meihin lähemmin. Niin katon uusiminen kuin monet muutkin kattotyöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen, ja kotisivujemme kautta voit hakea niille joustavaa rahoitusta hyvin helposti. Toimimme myös Laitilassa, Mynämäellä, Taivassalossa sekä Uudessakaupungissa.

Voimme toteuttaa kerrostalon, rivitalon, omakotitalon tai kesämökin kattoremontin vaikka kaikilla herkuilla. Uudesta katosta voidaan tehdä sellainen, että se vastaa villeimpiäkin haaveitasi. Katolle voidaan lisätä jiirejä, lippoja, läpivientejä tai vaikka peltisepäntyönä tehtäviä kattoturvatuotteita. Uusi katto voi olla satulakatto, vaikka entinen olisi ollut tasakatto. Tunnemme etenkin huopakatot, mutta myös peltikatot ja tiilikatot. Näin ollen olemme oikea taho vastaamaan siihen, miten katosta saadaan vieläkin tiiviimpi, turvallisempi ja toimivampi. Esimerkiksi peltikatto saattaa hyötyä harjapeltituulettimesta tai lintuverkkojen asentamisesta. Huopakattoa voidaan täydentää yläpohjan tarkastamista helpottavilla kattoluukuilla sen lisäksi, että uusimme vanhat ja huonokuntoiset kattoikkunat.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vehmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vehmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vehmaan alueella!