Kattohuolto Vehmaa

Tilaamalla kattohuollot Vehmaalla meiltä välität katostasi, ja säästät sekä kattoa että rahaa. Huollettu katto kestää pidempään, ja se vaatii vähemmän korjausta ja paikkausta. Me teemme kaikki katon huollot kattoystävällisesti ja katemateriaalikohtaisesti, mikä on tärkeää, sillä epäasiallisesti toteutetut kattohuollot voivat jopa vaurioittaa kattoasi. Katon puhdistus ja lumenpudottaminen ovat kattohuoltoja, joiden yhteydessä yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katto voi saada vaurioita. Kun tulemme puhdistamaan omakotitalon, kesämökin, rivitalon ja kerrostalon kattoa, toimimme sen mukaan, onko kyseessä tiilikatto, peltikatto, huopakatto vaiko kenties palahuopakatto. Palahuopakattoa ei nimittäin voida puhdistaa samoin kuin peltikattoa, eikä huopakattoa samalla tapaa kuin tiilikattoa. Muistamme tehdä myös räystäskourujen puhdistuksen. Lumenpudotuksen yhteydessä jätämme katolle hieman lunta, jotta lumentyönnin ei raapisi katteen pintaa. Noudatamme muutenkin suurta varovaisuutta, esimerkiksi käyttämällä turvavaljaita myös tasakatolla.

Joskus katto voi tarvita sammaleiden poistoa, joskus taas maalaamista tai suojapinnoittamista. Teemme tällaisetkin kattohuollot Vehmaalla ja sen naapurikunnissa Laitilassa, Mynämäellä, Taivassalossa ynnä Uudessakaupungissa mitä parhainta ammattitaitoa osoittaen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Vehmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Vehmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Vehmaan alueella!