Huopakattoremontti Varsinais-Suomi

Huopakattoremontti Varsinais-Suomi, me emme jätä sinua yksin katon haasteiden kanssa. Olipa kyse sitten vain pelkästä paikattavasta vuodosta tai massiivisempaa huopakattoremonttia vaativasta kulumasta. Ihan jo pelkkä epäilys alkavista ongelmista on riittävä syy kutsua osaavat ammattilaisemme tarkastamaan tilanne. Vuotovauriot tapaavat nimittäin edetä hyvinkin nopeasti, ja mitä varhaisemmassa vaiheessa niistä saadaan kiinni, sitä parempi. Jos kosteus ei ole ehtinyt kulkeutua vielä juuri pintaa syvemmälle, saattaa riittää pelkän pintahuovan ja alushuovan (eli aluskermin tai aluskatteen) vaihto – eristeisiin ja aluslaudoitukseen ei tarvitse tällöin kajota laisinkaan.

Jos siis olet havainnut ilmassa jotain huolta herättävää, kuten esimerkiksi olohuoneessa leijailevan tunkkaisen hajun, räystäslautoihin ilmaantuneet märät läntit tai rakenteisiin pesiytyneet homepilkut, käänny meidän puoleemme. Koko Varsinais-Suomi on meille tuttua aluetta, joten olipa kotipaikkakuntasi sitten Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Loimaa, Uusikaupunki, Lieto, Parainen, Paimio, Somero, Masku, Laitila, Pöytyä, Mynämäki, Kemiönsaari, Rusko, Nousiainen, Aura, Sauvo, Koski TI, Vehmaa, Pyhäranta, Marttila, Taivassalo, Oripää, Kustavi, Alastaro, Angelniemi, Askainen, Dragsfjärd, Halikko, Hiittinen, Houtskari, Iniö, Kakskerta, Kalanti, Karinainen, Karjala, Karuna, Kemiö, Kiikala, Kisko, Korppoo, Kuusisto, Kuusjoki, Lemu, Loimaa, Lokalahti, Maaria, Mellilä, Merimasku, Metsämaa, Mietoinen, Muurla, Naantali, Nauvo, Paattinen, Perniö, Pertteli, Piikkiö, Pyhämaa, Rymättylä, Somerniemi, Suomusjärvi, Särkisalo, Tarvasjoki, Uskela, Vahto, Velkua, Västanfjärd tai Yläne, meiltä saat laadukkaat huopakattoremontit, kun katon tilanne alkaa herättää huolta. Jopa saarikohteissa, kaukana muusta asutuksesta tai vaikka keskellä metsää.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Varsinais-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Varsinais-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Varsinais-Suomen alueella!

Palahuopakattoremontti Varsinais-Suomi – moninaiset palahuopakattojen vaurioiden syyt

Palahuopakattoremontti Varsinais-Suomi, kattoremonttipalvelultamme apu kaikenlaisiin ongelmiin, oli niiden taustalla millainen syy tahansa. Koko rakennuksen asumiskelpoisuuteen vaikuttava katastrofi saattaa saada alkunsa hyvinkin pienestäkin vuodosta. Vuodon taustalla saattaa olla yksinkertaisesti ihan vain pitkään jatkunut kulutus. Varsinais-Suomen vaihtelevat talvet, sateiset syksyt ja kuumat kesät koettelevat palahuopakattojen kestävyyttä. Pintahuopa altistuu niin kosteudelle, kovalle tuulelle, uv-säteilylle kuin vaikkapa raekuuroillekin. Se venyy, joustaa ja pyrkii näin suojaamaan alapuolisia rakenteita kaikelta. Mutta ikääntyessään palahuopa myös menettää elastisuuttaan, joten vaurioitakin sattuu helpommin. Halkeama, repeytynyt sauma tai ihan pienikin reikä voi tarjota kosteudelle reitin rakenteisiin. Ja mikäli aluskatekin on vaurioitunut, aikanaan sattuneen asennusvirheen johdosta väärin kiinnitetty tai puuttuu kokonaan, ei kosteuden kulkua pysäytä mikään.

Monesti palahuopakattoremonttiin johtavat vauriot etenevät hitaasti, mutta joskus asiat tapahtuvat myös varsin nopeasti. Varsinais-Suomessa riehuva myrsky saattaa kaataa puun kovalla voimalla lapetta vasten, jolloin katto voi vaurioituva pahastikin. Ja jos tilanne ei ratkea vuotopaikkauksin tai myrskyvauriokorjauksin, on syytä kutsua ammattilainen toteuttamaan palahuopakattoremonttia pikimmiten. Varsinais-Suomessa kaipaamasi kokeneet ja asiantuntevat kattoalan ammattilaiset löydät meidän kattomme alta!

Huopakaton uusiminen Varsinais- Suomi – me pystymme varsinaisiin ihmeisiin katollasi

Huopakaton uusiminen Varsinais-Suomi, anna ammattilaistemme kiivetä katollesi tekemään ihmeitä! Meidän kattoremonttipalvelumme toimesta vaikeastikin vaurioitunut katto saadaan jälleen kuntoon. Ja samalla voidaan päivittää niin katteen väriä kuin varusteluakin. Erilaisia huopia on tarjolla niin luonnonläheisissä kuin kirkkaammissakin sävyissä. Myös kuviointiin voi vaikuttaa – kattavasta valikoimastamme löytyy muun muassa kuusikulmaisia, suorakulmaisia sekä XL-kokoisia laattoja. Täysin mielensä mukaan mukautettavissa oleva huopakatto onkin varsin ajaton. Huopakaton uusiminen mahdollistaakin uuden katon sovittamisen mihin tahansa tyyliin.

Huopakaton uusimisen yhteydessä lappeille voidaan asentaa myös lukuisia erilaisia kattotuotteita, jotka helpottavat elämää ja tekevät katostasi turvallisemman kokonaisuuden. Näitä voivat olla esimerkiksi pieneläinesteet, lumiesteet, rännit, vesikourut, kattosillat, kattotikkaat ja aurinkopaneelit. Valikoimastamme löydät lisäksi monenlaisia läpivientejä, kuten kattoikkunoita, kattovalokupuja, tuulettuvia harjoja ja tuuletusventtiileitä. Voimme myös näppärinä kavereina siirtää jo olemassa olevien läpivientien tai kattotuotteiden paikkaa. Tai kiinnittää ne lujemmin kiinni lappeisiin. Kysy toki lisää myös piipun pellityksestä, piipunhatun asennuksesta, katon lisäeristyksestä ja lahovaurioiden korjauksesta päteviltä peltisepiltämme, puusepiltämme sekä kirvesmiehiltämme. Kaikki tämä hoituu huopakaton uusimisen yhteydessä Varsinais-Suomessa, kun asialle laittaa meidän ammattilaisemme!

Palahuopakaton uusiminen Varsinais-Suomi, meiltä katto, joka kestää

Palahuopakaton uusiminen Varsinais-Suomi, meiltä katto, joka kestää. Palahuopa on huopakaton ohella varsin tunnettu paitsi näyttävyydestään ja monipuolisuudestaan, myös kestävyydestään ja pitkäikäisyydestään. Helppohoitoinen materiaali ei vaadi juuri mitään perusylläpitoa kummempaa – säännöllinen lappeiden sekä rännien puhdistus tekee jo ihmeitä. Se ei myöskään ruostu tai menetä väriään, vaikka sade sitä kuinka pieksisi. Moni valitsee palahuopakaton myös sen hiljaisuuden takia. Elastinen pinta vaimentaa sateen ropinaa ja lentomelua. Lisäksi sen voi vieläpä asentaa monenlaisten kattojen suojaksi – taipuisasta materiaalista saa helposti vesitiiviin pulpettikaton, harjakaton, satulakaton tai mansardikaton, kunhan vain kattokulma on riittävän jyrkkä. Klassisesta huovasta voidaan rakentaa niin sanotusti hitsaamalla jopa täysin tiivis tasakatto.

Palahuopakaton uusiminen varmistaa siis, että katto kestää jatkossa monenlaisia koettelemuksia. On kuitenkin hyvä muistaa, että vain oikein asennettu katto tarjoaa toivotun suojan rakenteille. Mikäli esimerkiksi katteen ylösnostot on toteutettu huolimattomasti, ei läpivienneistä saada tiiviitä. Vääränlaisten huopanaulojen käyttö tai huolimaton alushuovan asennus tapaa kostautua myöhemmin varsin inhottavalla tavalla. Siksi me olemmekin panostaneet Varsinais-Suomen olosuhteisiin sopiviin rakennusmateriaaleihin ja toteutamme itse asennustyön aina huolellisesti, mutkia oikomatta. Vältä siis asennusvirheet ja kutsu meidän kattoremonttipalvelumme toteuttamaan palahuopakaton uusimista!

Huopakaton asennus Varsinais-Suomi, huolellisesti, vaihe kerrallaan

Huopakaton asennus Varsinais-Suomi, meiltä saat laadukkaan katon lisäksi laadukkaan palvelun. Suoritamme kaikki huopakaton asennustyöt aina avaimet käteen -palveluna, jotta homma sujuisi kannaltasi mahdollisimman vaivattomasti. Pyrkimyksenämme on siis se, ettet joudu huolehtimaan yhdestäkään huopakaton asennukseen liittyvästä yksityiskohdasta tai seikasta. Kun olet kertonut uutta kattoasi koskevista toiveistasi ja valinnut niin varusteet kuin katteen värinkin, voit todella jättää koko projektin meidän vastuullemme. Me hankimme tarvittavat rakennusmateriaalit, kuljetamme paikalle tarvitsemamme rakennustelineet, suojaamme pihamaan ja ryhdymme tuumasta toimeen. 

Ensin pitää tyypillisesti purkaa vanhat huopakerrokset – vain harvoissa tilanteissa uusi huopakatto voidaan asentaa vanhan päälle. Purkutöitä tehdessämme varmistamme samalla, ettei rakenteista löydy kosteutta, joka voisi jäädä muhimaan ikävällä tavalla uuden katon alle. Kun tarvittavat pohjatyöt on tehty – kastuneet eristeet vaihdettu kuiviin ja niin edelleen – pääsemme asentamaan uutta alushuopaa sekä sen päälle toivomasi kaltaista pintahuopaa. Saumauksen ja tiivistyksen kohdalla olemme erittäin tarkkaavaisia, jotta uusi huopakatto todella kestäisi kosteutta. Kattotuotteet kiinnitämme niin lujasti, etteivät lumikinokset kiskaise niitä irti. Tontiltasi poistumme vasta, kun loppusiivous on toteutettu ja purkujätteet hävitetty. Mikäli huopakaton asennus siis on tullut ajankohtaiseksi Varsinais-Suomessa ja kaipaat laadukasta palvelua, luota homma meidän kattoremonttipalvelumme ammattilaisten huoleksi! 

Uusi huopakatto myös pihasaunalle ja autotallille

Meidän osaamisemme ei rajoitu edes pelkästään omakotitaloihin tai kesämökkeihin, vaan uusimme myös erilaisten piharakennusten huopakatot Varsinais-Suomessa. Jos siis pihasaunasi, autotallisi, varastosi, grillikatoksesi tai liiterisi lappeiden kunto huolettaa, tiedät, kenen puoleen kääntyä. Homma hoituu vaikkapa asuinrakennusten kattotöiden ohessa.

Emme toki vaadi samaa hintaa autotallin huopakaton uusimisesta kuin kartanon huopakattoremontista. Meillä hinnoittelu tapahtuu aina projektikohtaisesti eli siihen vaikuttavat paljon kunkin katon yksilölliset ominaisuudet – koko, kaltevuus, kunto, läpivientien määrä ja niin edelleen. Tarjouksen teemmekin vasta kyseessä olevan katon nähtyämme. Mikäli haluat siis puhua konkreettisista numeroista, kutsu meidät kotikunnallesi Varsinais-Suomeen toteuttamaan katon yleistarkastusta.

Toteutamme myös monenlaisia muita kattotöitä, joten kysy lisää esimerkiksi huopakaton vuotopaikkauksista, myrskyvauriokorjauksista sekä erilaisista huoltotoimenpiteistä. Kaikkia näitä varten voit hakea vieläpä rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta – sekä tietysti kotitalousvähennystä!